Komšije Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal svet
Svet

August 23, 2022 11:30

By

Ja da ispadam jadnica, ne želim da mi se vrati… Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, kraj velike ljubavi

Rastali se Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pre više od deset godina

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić bili su godinu dana u vezi kada su važili za skladan par, zbog čega je 2009. godine sve iznenadila vest da su – raskinuli.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić konačno pokazao ćerku – Upoznajte prelepu Ninu (FOTO)

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: “Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi – ispričala je Jelena jednom prilikom u emisiji “Kec na jedanaest”.

Međutim, ona nije želela da je otpeva.

– Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: “Da mi je da mi se vratiš – prisetila se pevačica kroz smeh.

Pročitajte: Ne kriju sreću – Jelena Tomašević potvrdila najlepše vesti, suprug Ivan i ćerka Nina presrećni

– Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu.

Pročitajte: Jelena Tomašević ide na vantelesnu oplodnju –  Bosiljčić je podržao i jedva čeka drugo dete

Međutim, pesma je snimljena, ali mnogo kasnije. Par se u međuvremenu pomirio, a Jelena se setila zaboravljene pesme koju je sve to vreme čuvala.

I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: “E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala”. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: “Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila“, ispričala je ona.

Od trenutka kada su se pomirili, Jelena i Ivan nastavili su da neguju veliku ljubav i divnu bračnu zajednicu. Venčali su se i dobili ćerku Ninu, a danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova. Ivan Bosiljčič često u javnosti govori o ljubavi prema Jeleni a domaća javnost bila je oduševljenja načinom kako je najavio njen nastup sa italijanskim tenorom Andreom Bočelijem.

– Moja. Žena. 22.jula u Beogradu pevaće sa Andreom Bočelijem. Ona – napisao je glumac podelivši usput i njenu fotografiju…

AUTOR: Svet

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images