Muž Dragane Mirković svet portal svet
Svet

August 3, 2022 18:09

By

Sve je nestalo preko noći: Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom

Instagram Manuele Bijelić deaktiviran 

Dragana Mirković nije želela da eksponira decu tokom njihovog odrastanja, a ni oni sami nisu pokazivali želju da budu prisutni u medijima. Situacija se, međutim, nedavno promenila. Marko i Manuela otključali su svoje profile na Instagramu i preko noći postali zvezde društvenih mreža.

Pročitajte: Stigla prinova – Dragana Mirković blista od sreće, ovo je baš dugo čekala (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Instagram Manuele Bijelić – Preko noći nestalo sve

Ako je neko i pomislio da Dragana, kao većina majki, pomalo preteruje kada kaže da joj je ćerka prava manekenka i da se vlasnici modnih agencija otimaju o nju, mogao je da se uveri u istinitost njenih reči. Dvadesetogodišnja Manuela Bijelić izrasla je u pravu lepoticu, visoka je i vitka, a sudeći po fotografijama koje je objavljivala na Instagramu zanimaju je šoping i putovanja.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna – Toni Bijelić zamenio Draganu mnogo mlađom, ni on više ne liči na sebe (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

Ipak, samo nekoliko meseci pošto je otključala profil na popularnoj društvenoj mreži ćerka Dragane Mirković odlučila je da ga deaktivira. Nije poznato zašto je to učinila, tek nije isključeno da je shvatila da je biti anoniman često veći luksuz nego biti slavan, piše “Hello!”

Međutim, kako su Dragana i Toni regovali na Manuelinu odluku još nije poznato ali verujemo da im nije svejedno budući da su s ponosom tokom proteklog perioda na Instagramu isticali sve njene uspeh. Sa druge strane, oba roditelja moraće da ispoštuju njenu odluku te pretpostavljamo da lepa Manu neki određen vremenski period neće biti dostupna putem mreža i slika na istim.

Pročitajte: Dragana Mirković nikad iskrenije o Marku i Manueli – Gledali su me uplakanu, trebalo je možda da to sakrijem od njih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

Nedavno smo pisali i o njenom sinu Marku koji je, po rečima mnogih devojaka, pravi lepotan. On je nešto manje aktivan na mrežama, ali često oduševi novim slikama. Njegova ljubav su dobri automobili ali ispred svega stavlja ljubav prema porodici i sestri.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello! / SVET

FOTO: Zlaja Timotić