Toni Bijelić progovorio o razvodu svet novine svet portal
Svet

July 12, 2022 15:00

By

Vreme da i javnost sazna: Toni Bijelić zamenio Draganu mnogo mlađom, ni on više ne liči na sebe (foto)

Suprug Dragane Mirković u društvu zanosne crnke, izgledaju fantastično

Dragana Mirković i Toni Bijelić jedva su dočekali da njihova deca Manuela i Marko daju „zeleno svetlo“ da se njihove fotografije pojave u javnosti, pa sada koriste svaku priliku da se pohvale svojom lepom i uspešnom decom.

Pročitajte: Spojili posao i zadovoljstvo – Dragana Mirković i Toni uživaju u Egiptu (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

Manuela je stasala u vitku i zanosnu crnku, a budući da su joj roditelji omogućili da živi u zamku i uživa u raskoši, skoro da ima status moderne princeze. Budući udvarači imaće mnogo muke da je osvoje. S jedne strane, nije lako očarati devojku koja ima bukvalno sve, dok će istovremeno morati da ulože dodatni napor da njenom ocu Toniju stave do znanja da su zaslužili da se nađu u društvu njegove miljenice, pisao je “Hello!”

Njegovo novo izdanje koje je prikazano na slici, doslovno je sve oduševilo budući da Toni u ustima drži tompus a društvo mu pravi ćerka, lepotica Manuela. Pomalo nesvakidašnji imidž supruga Dragane Mirković naišao je na lavinu pozitivnih komentara a sama pevačica sigurno je ponosna kada vidi svoje dve najveće ljubavi na jednoj fotografiji.

Kako se vama dopada Tonijev imidž?

Pročitajte: Šta će reći Toni – Jedina fotografija Dragane Mirković u kupaćem za 34 godine karijere a pored nje on (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Bijelic (@tonibijelic)

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello / Svet

FOTO: Instagram Screenshot