Novi spot Dragane Mirković svet novine svet portal
Svet

April 13, 2024 10:15

By

Tonija će ovo boleti: Slike Dragane i zgodnog muškarca u dvorcu govore da je on prošlost

Novi spot Dragane Mirković oduševljava

Pevačica Dragana Mirković u žiži je interesovanja javnosti zbog razvoda od dugogodišnjeg supruga Tonija Bijelića. Od kada je izdala zvanično saopštenje da je nakon više od dve decenije došlo do kraha braka, njen život je pod lupom i od tada iz njenog doma u Austriji ne dopiru tako lepe vesti.

Novi spot Dragane Mirković svet novine svet portal

Ata images

Novi spot Dragane Mirković snimljen u njenom dvorcu

Čini se da je lošim vestima napokon došao kraj jer je Dragana na svom Instagram profilu predstavila spot za novu pesmu, te je jasno da se maksimalno posvetila karijeri i da se fokusirala na pesme kojima želi da obraduje svoju publiku.

“Dragi moji, evo jedan mali poklon za vas, duet sa mojim dugogodisnjim prijateljem “KAD SRCE STANE”. Hvala vam za svu bezuslovnu podrsku i ljubav koju mi pružate. Volim vas sve dok srce ne stane. Pesma je sutra od 14h na youtube kanalu “Ivan Zak Službeni”, napisala je Dragana.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

Njeni fanovi ostali su zatečeni jer je pozirala pored skupocenih automobila, a nedavno je izjavila da nikada nije volela da se razmeće automobilima, te da je to suprug činio “preko nje”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

“Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno…”, istakla je pevačica dok je pokazivala kolekciju skupocenih automobila oko sebe.

“Da, kolekcija je bogata, ja priznajem. Ima dosta toga, ovo je samo jedan deo, pošto se napolju radi ulaz, pa smo morali ovde da ubacimo… Čak me nije ni interesovalo nešto, moram da priznam…Najiskrenije! Stojadin, bre! Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično…Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću… Meni je to draže nego neki “vau” auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip”, istakla je Dragana za hrvatski medij “24sata”, usput potkačivši još uvek zakonitog muža.

Pročitajte Dragana i Toni se više ne prate na mrežama, njega ne prati ni sin, pevačica ostala i bez para FOTO

“Ne volim bacanje novca na stvari koje su nebitne. Firmirana garderoba, tašne, čuda… Ako vidite na meni neku skupu torbu, znajte da sam je dobila na poklon! Ja sam tako vaspitana – zaključila je Mirkovićeva tad.

Novi spot Dragane Mirković snimljen je u čuvenom dvorcu Ebenfurt, a pevačica nije skidala osmeh sa lica dok je pozirala sa kolegom Zak Ivanom sa kojim je snimila duet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Zak (@ivanzakofficial)

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram