Dragana Mirkovic i Toni
Svet

10 Februar, 2022 16:40

Spojili posao i zadovoljstvo: Dragana Mirković i Toni uživaju u Egiptu! (FOTO)

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić prve dane februara provode u Egiptu gde su pod toplim afričkim suncem spojili lepo i korisno.

DM Sat

Bijelić, koji je vlasnik fabrike luksuznih automobila „majbah kupe“, ima brojne sastanke povodom širenja tržišta, dok Dragana to vreme koristi da bi istraživala čari Kaira, da bi potom, po završetku obaveza uživali u zajedničkim trenucima, ali i obilasku atraktivnih lokacija.

Pročitajte: Dragana Mirković nije htela da krije suze od dece! Evo kako je to uticalo na njih!

DRAGANA MIRKOVIĆ

DM Sat

Neke od impresija folk carica, podelila je i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa se tako može videti da su odseli u najluksuznijem hotelu „For sizons“, odakle su se uputili na razgledanje piramida. Nisu propustili priliku ni da obiđu Egipatski muzej u kome su pohranjene brojne mumije i eksponati stari više hiljada godina. Koliko uživaju u svakom trenutku koji imaju prilike da provedu zajedno svedoči i fotografija na kojoj su krstarili Nilom, a nezaobilazno je bilo i jahanje kamila koje su ovekovečili držeći se za ruke.

Dragana Mirković

DM Sat

Prvo biznis, pa onda provod – napisala je Dragana kojoj očigledno prija predah od nastupa tokom januara na kojima je oborila sve rekorde posećenosti.

Pročitajte: Radin otac progovorio o ćerkinoj svadbi sa Harisom: „Pre je bilo sramota kad je momak mlađi!“

AUTOR: SVET

FOTO: DM SAT