Star

January 25, 2022 14:00

By

Dragana Mirković nije htela da krije suze od dece! Evo kako je to uticalo na njih!

Dragana Mirković, godinu za nama će pamtiti kao veoma uspešnu uprkos pandemiji koronavirusa jer je pred kraj godine snimila duet sa Lukasom koji je oborio sve rekorde, takođe je bila  podjednako uspešna na svim drugim poljima. Folk diva istakla je nedavno da su joj na poslovnom planu cvetale ruže, a kako sama kaže, i u privatnom životu joj je sve potaman.

ATA/IMAGES

Pročitajte: SCANDAL! intervju sa Draganom Mirković!

Pevačica koja poseduje milione i živi u pravom dvorcu u Austriji, posle dugo vremena progovorila je o ćerki Manueli i sinu Marku, te šokirala izjavom o tome koliko su joj deca skromna. Posebno je interesantno čime se njena ćerka bavi, uprkos svom poreklu i ogromnom bogatstvu koje je njena porodica stekla.

Oni su najnormalnija deca na svetu koja su imala normalno zdravo detinjstvo, odlični učenici u školi, Marko studira ekonomsko pravo, Manuela tek bira fakultet, ja se ne mešam. Kada su moja deca imala praksu mogla su da budu deo moje i Tonijeve firme i da to prilože školi kao praksu. Ali oni su želeli da rade. Marko je bio kod jednog advokata, a Manule u “Ricu” jer obožava hotelijerstvo i govori pet jezika, Marko samo tri. Ona je radila na recepciji “Rica” tri meseca. Ljudi verovatno ne očekuju od mene i Tonija jer se o nama stalno govori o avionima i kamionima. Ja mrzim da me poistovećuju sa materijalnim stvarima, ja posedujem mnogo toga kvalitetnijeg i vrednijeg od materijanog. Valjda misle da moja deca jedu zlatnim kašikama i ne moraju ništa da rade i to me čak nervira, da rade i ja sam presrećna sto ih demantujem samom sobom i svojom porodicom i što nije tako kako neki misle da je normalno, a meni to nije normalno – rekla je Dragana u jednoj emisiji i prijatno iznenadila sve.

ATA/IMAGES

Dragana Mirković nije htela da krije suze od dece!

-Njihova je odluka da se ne eksponiraju u medijima. E, sad,  da li je to moja krivica, mada sam ja presrećna što su to odlučili, jer jedino kada su me videli uplakanu bilo je to jer sam videla laž u medijima. Trebalo je da to sakrijem, ali pošto sam preiskrena nisam htela da krijem pa ih je možda i to udaljilo od te male želje da budu viđeni… Svako dete usreći svoju majku, ali oni su mene usrećili beskrajno. Ne mešam se u njihove izbore, deca treba da sama prođu kroz različite izbore da bi na kraju imala pravi. Pa i ako nemaju grešku neće znati da cene pravu osobu pored sebe. Za sada nisu imali problema, meni se sve dopada i uživam u toj drugoj mladosti zahvaljujući njima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Iako nije retkost da deca javnih ličnosti krenu stopama svojih roditelja, sin i ćerka Dragane Mirković izabrali su da se medijski ne eksponiraju, što je zaista za poštovanje. I sama pevačica je priznala da je to malo neuobičajeno, posebno za tinejdžere koji priželjkuju da budu viđeni. Međutim, pevačica je ipak odlučila da poštuje želju svoje dece da se drže po strani.

Pročitajte: Prepoznajete li pevačicu sa slike? Njena pesma ovih dana obilazi čitavu planetu!

 

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES/INSTAGRAM