Fotografija Tonija Bijelića svet novine svet portal
Svet

April 17, 2024 13:00

By

Odabrali destinaciju: Melina i Toni Bijelić na istom mestu, nakon svih brodoloma otputovali zajedno FOTO

Fotografija Tonija Bijelića iz Monaka začudila

Razvodi preplavili su estradu poslednjih dana a nova informacija u moru propalih brakova jeste da se odsupruge razvodi i pevač Dženan Lončarević. Međutim, iako svako ima svoju priču, javnost najviše intrigira razvod Meline i Harisa zbog čega je fotografija Tonija Bijelića posebno interesantna.

Fotografija Tonija Bijelića svet novine svet portal

ATA images

Fotografija Tonija Bijelića – Bračna saga upotpunjena novim pričama

Poznate zvezde več nedeljama unazad novinske stupce pune već nedeljama, a čini se da se ne nazire kraj njihovim bračnim sagama. Dostojanstvo su zaboravili na trenutka, a kako i ne bi kada su u potanju brakovi dugo dve decenije.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Dok Dragana Mirković o uskoro bivšem suprugu Toniju Bijeliću, ne želi da iznosi previše informacija, već samo ne skriva koliko joj je teško pala cela porodična situacija, Haris Džinović neretko u intervjuima govori o bivšoj supruzi Melini. Sada je fotografija Tonija Bijelića pokrenula nova govorkanja…

Fotografija Tonija Bijelića svet novine svet portal

Instagram

Fotografija Tonija Bijelića iz Monaka začudila jer je i Melina navodno na istoj destinaciji

Za nju tvrdi da ga je ostavila, ali i da život sa njom nije bio med i mleko, međutimjavnost je svaku njihovu izjavu uzela sa rezervom.

Pročitajte Drama, pevaču oduzeli pištolj, Haris Džinović o upadu Meline u vilu na Senjaku – Rekla je da ima ovo pravo…

Naime, Melina je nakon brojnih spekulacija napustila Srbiju, spakovala kofere i kako prenose beogradski mediji otputovala u Monako, gde se nalazi već neko izvesno vreme. Interesantno je da je i Toni otišao na istu destinaciju, odakle je objavio fotografiju, pa su se tako bivši partneri zajedno našli na istoj lokaciji, a da li su se i sreli u Monaku, ostalo je nepoznato te je fotografija Tonija Bijelića ostala nerazjašnjena.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images