Kan Džinović proslavio rođendan svet novine svet portal
Svet

April 2, 2024 09:00

By

Drama, pevaču oduzeli pištolj, Haris Džinović o upadu Meline u vilu na Senjaku: Rekla je da ima ovo pravo…

Drama Harisa i Meline ne jenjava

Melina Džinović je, kako je “Blic” pisao, sinoć je Harisu Džinoviću upala u kuću na Senjaku, u kojoj on živi sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom, nakon čega je nastala prava drama Harisa i Meline, a onda se pevač, nakon razgovora u policiji, oglasio za Blic portal.

Drama Harisa i Meline SVET PORTAL SVET

Ivan Vučićević

Drama Harisa i Meline usred noći

– Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! – kazao je Haris za Blic.

Pročitajte Otac im je bio divan, a one su oduvek glumile nivo – Komšije oplele po Slobodi i njenim sestrama

– Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog – rečeno je za “Blic” kkao je izgledala drama Harisa i Meline.

Drama Harisa i Meline SVET PORTAL SVET

Ata images

Haris je pozvao policiju kako bi je izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a haos je prvobitno nastao nakon što je Melina odgledala intervju koji je on dao za “Blic” televiziju, u emisiji “Scena”.

Pročitajte Vesna priznala – Znala sam šta Melina radi, ona se sama hvalila, Đole mi nije dao da kažem Harisu

Melina i Haris se razvode posle 24 godine braka, o čemu se naširoko priča, a u pomenutoj emisiji je izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

Drama Harisa i Meline SVET PORTAL SVET

Bojan Vuković

Drama Harisa i Meline – Sve je puklo mnogo ranije

– Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano – rekao je Haris za “Scenu”.

Pročitajte Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi, pa ovim rečima pecnuo Melinu – Neće joj biti svejedno kad čuje šta je rekao

– Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene – dodao je on.

Drama Harisa i Meline SVET PORTAL SVET

ATA/IMAGES

– Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše – rekao je, između ostalog, Haris.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Ivan Vučićević