Izjava Jelene Karleuše
Svet

September 19, 2022 14:30

By

Da li vam liči na Jelenu: Bivši suprug kraj nje pronašao sreću, vest o blizancima iznenadila javnost (foto)

Bivši suprug Jelene Karleuša pored nje je pronašao sreću 

Bojan Karić javnosti je bio posebno interesantan po braku sa Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri meseca. Nakon razvoda 2004. godine, biznismen se povukao iz javnosti, a 2007. godine ponovo je stao na ludi kamen. Tada je oženio Mašu Nikolić, sa kojom danas ima blizance Teodora i Taru.

Pročitajte: Ni sa jednim nije uspelo – Evo šta je zajedničko Dušku Tošiću i Bojanu Kariću

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Karić (@bojankaric)

Danas uživaju u skladnom braku a njihove familije bile su presrećne kada su novopečeni mladenci saopštili da prelepa Maša čeka blizance. Sve do danas, razloge razvoda u medijima nisu komentarisali, ali se zato tada Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

Pročitajte: Karleušin BIVŠI MUŽ se prepolovio – Evo kako danas izgleda Bojan Karić

Karleuša je ovako pričala o Bojanu nekad.

Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici – rekla je tada Jelena za Ilustrovanu politiku.

Pročitajte: Primirje je kratko trajalo – Jelena Karleuša ponovo napala Cecinu decu, a evo šta je sad razlog za to

Foto: Instagram

Jelena i Bojan su našli svoju sreću posle razvoda

Podsećanja radi, Maša Karić udala se za Bojana Karića 2007. godine, a iako je udata za člana porodice Karić, i ujedno sestra pevačice Jovane Nikolić, Maša svoj život skriva od radoznalih pogleda i o njoj se malo toga zna.

Sestre Jovana i Maša, udate su za izuzetno bogate i moćne muškarce, ipak nose epitet izuzetno skromnih dama. Maša i Bojan i posle četrnaest godina braka uživaju u ljubavi kao prvog dana. Oboje su avanturisti, uživaju u putovanjima, a zbog takvih naravi ne pada im teško što pola godine borave u Minsku, a pola u Dubajiu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images