scandal

April 6, 2019 11:00

By

Danijela Karić čeka treće dete, a ono što joj je rekla ćerka iz prvog braka će oduševiti sve!


Neposredno pre venčanja, koje se odvilo u martu tekuće godine, Danijela Karić i Ivan Mileusnić saznali su da će postati roditelji dečaka.

Ivanu će ovo biti prvo dete, dok Danijela iz prethodnog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem ima sina i ćerku.

– U braku je prelepo. Mi smo počeli da živimo i pre braka zajedno, tako da je već sve bilo kao da smo muž i žena. Ivan je predivan, rekla sam mu: „Želela bih da sam stalno trudna“ – kroz osmeh kaže Danijela i dodaje:

– Nekada mu u šali kažem: „Jao, što nisi dobar“, a on mi odovori: „O bože, treba tebi udovoljiti“. Svi oko mene mi kažu da nisam zahtevna trudnica. Svakako se trudim da sve bude kao i da nisam u drugom stanju – ističe pevačica koja bi trebalo da se porodi u septembru i ne krije da je na početku imala strah od porođaja.

– Dosta sam se brinula, već je prošlo toliko od poslednje trudnoće i što kažu nisam više tako mlada, ali se super osećam stvarno. Bila sam u početku malo umorna, ali sve funkcioniše normalno. Vodim zdrav život i mislim da je to uzrok svega. Gledam da budem opuštena i to je savet za sve trudnice – ta tenzija ume da nas poremeti, zato treba samo da se opustimo i normalno živimo kroz drugo stanje.

Novom članu porodice posebno se raduju i Danijelina deca iz prvog braka, ćerka Monika i sin Filip.

– Monika je predivna. Imala sam alergiju, a mislila sam da sam prehlađena pa sam joj rekla nemoj da ljubiš mamu prehladićeš se. A ona mi je odgovorila: Moram da te zagrlim i poljubim, nema veze ako se prehladim bitno da si ti dobro. Ta rečenica je predivna za svaku majku. Filip se takođe raduje bratu, već je smislio da moramo da kupimo krevet na dva sprata gde će on spavati gore, a brat dole – nasmejano kaže pevačica i objašnjava da je budući tata posebno uzbuđen:

– Ivanu je ovo prvo dete i biće sigurno zaljubljen u bebu.

https://svet-scandal.rs/vesti/danijela-karic-izgovorila-sudbonosno-da-ivanu-mileusnicu-ova-njegova-izjava-pred-vencanje-je-sve-nasmejala/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram