Snežana Dakić u kupaćem kostimu
Svet

16 Jula, 2022 19:00

Snežana Dakić pomerila granice pristojnosti: Zar ovako u javnost… (foto)

Snežana Dakić u kupaćem kostimu oduševila javnost sliku ćete pogledati dvaput

Snežana Dakić koja važi za jednu od negovanijih žena na našoj javnoj sceni na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa letovanja, sa Crnogorskog primorja. Ona je, naime, mnoge iznenadila zavidnom linijom a mnogi su potvrdili da na pragu šeste decenije izgleda spektakularno. Osim toga, mnogi su i našalili da se ovako ne pojavjuje u javnost jer svojim izgledom može postideti i mnogo mlađe od sebe budući da i dalje odoleva vremenu.

Pročitajte: Snežana Dakić BESNA poručila – Neću da se upiškim kad kašljem i da smrdim kad ostarim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic)

Snežana Dakić u kupaćem kostimu pomerila granice – Godine ne određuju šta je pristojno dok se ovako dobro izgleda

Dakićeva je pozirala na plaži, u crnom bikiniju te iako zadovoljna svojim izgledom, voditeljka je istakla da spoljni faktori ne donose istinsku sreću.

– Koliko vi stvarno ličite na sliku koju šaljete o sebi? Da li ste vi onaj za koga biste voleli da drugi misle da ste to vi? I kolika je ta razlika? I da li vam je to i dalje bitno, ili ste prevazišli? Na ova pitanja navela me knjiga koju sada čitam : ‘Stvorite novo ja‘. I vidim da sam ja dobar deo puta već prešla. Ali bilo bi mi mnogo lakše da sam tada, kad je bilo baš teško, znala ovo sto sada znam. Dr Dispenca mi je samo naučno potvrdio neke stvari do kojih sam sama došla svojim traganjem i ličnim razvojem. A pre svega mi je razjasnio zasto mi spoljni stimulansi uopšte ne donose sreću: ni stvari, ni putovanja, ni ljudi ( osim pojedinih)… Te spoljne stvari ne mogu da donesu istinsku unutrašnju sreću, jer ona zavisi od nas samih. Ona mora biti istinska radost i opuštenost i bez svega toga. Iznutra. Ja to živim i zahvalna sam.

Pročitajte: Razvod je kao mala SMRT – Snežana Dakić iskreno o odnosu sa bivšim MUŽEM, koji je zavoleo 20 godina mlađu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic)

Pratioci voditeljke oduševljeni su njenim izgledom pa su ispod njene fotografije pokrenuli lavinu komentara koji su većinom pozitivni…

Šta vi mislite?

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot