modna kombinacija Tamare Vučić svet novine svet portal
Svet

May 22, 2024 18:15

By

Graciozno i elegantno: Tamara Vučić ukrala poglede na reviji u Beogradu, prva dama kao s naslovne strane FOTO

Modna kombinacija Tamare Vučić odiše elegancijom

Modni kreator Bata Spasojević juče je obeležio 30 godina rada i to revijom o kojoj ne prestaje da se pria. Sinoć je u našoj prestonici pomenuti kreator predstavio kolekciju proleće/leto 2024 brenda „Individual“ a tom prilikom podržale su ga mnoge poznate ličnosti. Naravno, u moru stajliga koji su prodefilovali crvenim tepihom, modna kombinacija Tamare Vučić privukla je najviše pažnje.

modna kombinacija Tamare Vučić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Modna kombinacija Tamare Vučić – Vanvremenski komplet koji daje na sofisticiranosti

Prva dama Srbije Tamara Vučić i ovoga puta igrala na provereno. Komplet odelo u crnoj boji ultimativan je komad ukoliko želite da izgledate graciozno, elegantno i privlačno te je zato modna kombinacija Tamare Vučić ovoga puta jedna od najkomentarisanijih.

Pročitajte Poput filmskih princeza -Tamara Vučić ukrala poglede svih na balu u Beču, haljina ostavlja bez daha FOTO

Iako supruga Aleksandra Vučića ume da privule pažnju pri svakom pojalvjivanju, ovo odelo je načinilo pravu draž i od nje ove večeri napravilo modnu ikonu.

modna kombinacija Tamare Vučić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Otmena, modna kombinacija Tamare Vučić učinilo je da i na fotkama izgleda kao sa naslovne strane a svi znamo, a kako je i Star magazin pisao da je reč je o klasici koja nikad ne izlazi iz mode.

modna kombinacija Tamare Vučić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Modna kombinacija Tamare Vučić odnela najviše aplauza a evo kako su izgledale i druge poznate dame

Pored Tamare Vučić, mnoge poznate dame takođe su oduševile modnim odabirima, a na red carpetu imali smo priliku da vidimo, Indiru Radić, Ivanu Boom Nikolić, suprugu Ivice Dačića, Sanju, Milicu Jokić, Leontinu, Milenu Ćeranić, Vesnu De Vinču i mnoge druge…

U galeriji pogledajte kako su one izgledale…

Gotovo 70 komada za muškarce i žene, Batinog modnog brenda Individual, koji će se bez dileme ove sezone nositi ulicama Beograda i drugih svetskih metropolama, bez sumnje, oduševili su sve prisutne. Deo kolekcije sa revije pogledajte i u drugoj galeriji koju smo spremili za vas…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images