Bivša prijateljica Cece Ražnatović svet portal svet
Svet

June 14, 2024 10:15

By

Prošle godine nije slavila zbog tragičnog gubitka a sada lije suze radosnice: Ceca ima lepe vesti ZA SVE

Rođendan Cece Ražnatović ove godine u drugačijem raspoloženju

Prošle godine Anastasija Ražnatović proslavila je 25. rođendan u toploj Sevilji,a društvo joj je pravio izabranik Nemanja Gudelj i članovi njegove porodice. Iako su se tada radovali i nasmejani pozirali na fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama, samo nekoliko dana kasnije desila se tragedija. Tada je rođendan Cece Ražnatović bačen u senku iz opravdanih razloga.

Rođendan Cece Ražnatović – Ove godine ima razloga za slavlje 

Naime, kao što je poznato Anastasija i Nemanja izgubili su bebu, Cecina ćerka bila je u petom mesecu trudnoće kada je saznala da je srce njene devojčice prestalo da kuca. Mlada pevačica se povukla iz javnosti da bi odbolovala ovaj gubitak, i napustila je Sevilju kako bi vreme provela sa porodicom u Beogradu. Ceca se nije oglašavala tada nakon ovog tragičnog događaja, a kada su je videli u javnosti neposredno nakon tužnih vesti, bila je vidno uznemirena.

Rođendan Cece Ražnatović svet novine svet portal

Ata images

Folk diva tada je smogla snage da progovori ovom udarcu za celu porodicu, i velikoj odluci koju je donela prošle godine.

Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo. Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove.

Pročitajte Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka – Raskol u familiji slomio Bogdanu FOTO

– Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi izdignemo zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje – rekla je folk diva u novoj epizodi svoje emisije “Ceca show”.

Rođendan Cece Ražnatović svet novine svet portal

Blic TV

Rođendan Cece Ražnatović prošle godine nije bio obeležen ali želje za ovaj jubilej nije krila.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images