Mlađi unuk Cece Ražnatović
Svet

June 7, 2023 13:23

By

Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka: Raskol u familiji slomio Bogdanu FOTO

Mlađi unuk Cece Ražnatović je neodoljiv

Stariji sin Bogdane i Veljka Ražnatovića nedavno je proslavio treći rođendan. Slavlje je ove godine upriličeno u porodičnoj kući u Titelu, u kojoj je Cecin sin pre Krstanovog rođenja živeo sa Bogdanom i Željkom.

Pročitajte Ceca Ražnatović ponovo voli – Prijatelj otkrio da se pevačica ludo zaljubila, a evo kako se sve desilo

Mlađi unuk Cece Ražnatović

Ata images

Iako je proslava bila u krugu porodice i najbližih prijatelja, te nije bilo potrebe za preteranim sređivanjem, Željkov mlađi brat Krstan Ražnatović bio je skockan od glave do pete, što smo imali prilike da vidimo u nanovijoj epizodi dokumentarno-igranog show programa “Ceca show” koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

Pročitajte Najlepše vesti stižu iz porodice Ražnatović – Bogdana u naručju drži tek rođenu bebu FOTO

Mlađi unuk Cece Ražnatović

Blic, Printscreen

Neodoljivi dečak će tek za nekoliko dana napuniti dva meseca, a već nosi odelce i leptir mašnu. Na društvenim mrežama vodi se polemika na koga Krstan liči, ali jedno je sasvim sigurno – da je Cecin unuk već pokupio sve simpatije bakinih pratilaca. Mališana je, sudeći po video snimku, najviše čuvala Ceca koja nije skidala osmeh sa lica.

– Veljko, rođen si da imaš čopor dece – prokomentarisala je pevačica.

Pročitajte Fotografije koje ćete pogledati više puta – ŠOKANTNO je kako lice Bogdane Ražnatović izgleda BEZ ŠMINKE, istina je pred vama (FOTO)
Mlađi unuk Cece Ražnatović

Blic, Printscreen

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović porodila se sredinom aprila i na svet je donela dečaka kojem je u dogovoru sa mužem Veljkom dala ime Krstan. Po izlasku iz porodilišta srećna porodica uputila se u vilu na Dedinju gde će jedno vreme živeti, a onda će se, kad se Bogdana malo oporavi, vratiti u Titel, u kuću koju je Cecin sin dobio u miraz piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram