Slika Olivere Gudelj
Svet

May 27, 2023 21:15

By

Šok obrt, Ceca se protivi Anastasijinoj udaji: U strahu je za ćerku koja je zatočena u Španiji

Ceca o Anastasijinoj trudnoći ima samo reči hvale

Anastasija Ražnatović uživa u blaslovenom stanju i broji sitno do dolaska ćerke na svet, a njena mama Ceca Ražnatović jedva čeka da dobije i treće unuče. Kako je istakla, iako je svesna da joj sledi bankrot jer za devojčice ima toliko toga da se kupi, presrećna je što će njen dom uskoro ponovo biti bogatiji za još jednog člana.

Pročitajte: Njihov prvi susret nakon raskida su svi čekali – Ceca i Bogdan konačno zajedno na istom mestu, a tu je i Jovana

Ceca o Anastasijinoj trudnoći

Ata images

Folk diva je od početka Tasine veze isticala da je potencijalni zet Nemanja Gudelj sjajan momak, a u prilog tome govori činjenica da ih čitavu Nemanjinu porodicu ugostila prošlog maja u porodičnom domu neposredno pre proslave Anastasijinog rođendana. Ipak, nakon nekoliko meseci odnosi među porodicama budućih roditelja su zahladneli, ali se mišljenje o ćerkinom izabraniku nije promenilo.

Pročitajte: Anastasija nikad srećnija – Zbog onoga što joj je priredio Nemanja zauvek će pamtiti 25. rođendan FOTO i VIDEO

Ceca o Anastasijinoj trudnoći

Instagram

Buduća baka konačno se oglasila i otkrila kako njena naslednica podnosi drugo stanje. Ceca o Anastasijinoj trudnoći imala je samo reči hvale jer kako ističe, mlada pevačica odlično podnosi sve promene koje su normalne tokom devet meseci. Ali ono što ju je zabrinulo je budućnost koja sledi, a koja svakako neće ni blizu biti ista kao pre jer je čeka nimalo laka uloga majke.

Pročitajte: Sad je sve jasno – Anastasija definitivno uspela da odvoji Nemanju od majke i sestre, ovo su dokazi VIDEO

Ceca o Anastasijinoj trudnoći

Rajko Ristić

– Kad god zovem Anastasiju, ona spava, ona je sada Španjolka, otišla je od svih nas. Rekla sam joj da spava što više jer posle, kada postane majka, više nikada neće moći mirno da spava – izjavila je Ceca kroz smeh.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images