Tetovaže Nemanje Gudelja
Svet

May 4, 2023 09:00

By

Tetovaže Nemanje Gudelja imaju MOĆNO značanje, evo koju je posvetio Anastasiji FOTO

Tetovaže Nemanje Gudelja imaju posebnu simboliku

Poznati fudbaler i dečko Anastasije Ražnatović je veliki ljubitelj tatu umetnosti i svaki od brojnih crteža na njegovom telu ima neko značenje.

Pročitajte Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto) 

Intervju Nemanje Gudelja

Instagram

Nemanja Gudelj, fudbaler španske Sevilje i reprezentacije Srbije, veliki je ljubitelj tetovaža. Partner Anastasije Ražnatović, sa kojim lepa pevačica čeka dete, ima veliki broj crteža na svom telu.

Pročitajte Najlepša ljubavna priča svih vremena živi iza vrata neverovatnog luksuza – Zavirite u dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja FOTO

Foto: Instagram

Skoro svaka od tetovaža koje ima imaju neko značenje ili simboliku, a neke su posvećene i dragim ljudima u njegovom životu. Nemanja je počeo da ukrašava crtežima svoje telo još pre više godina, a uvek se vodio stvarima i osobama koje su ga inspirisale.

Pročitajte Ljubav Tase i Nemanje konačno dobila priznanje – Emotivan razgovor Cece i Anastasije o trudnoći pun jecaja i suza

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Stoga i ne čudi da je prvu tetovažu, koju je Gudelj uradio dok je igrao u holandskoj fudbalskoj ligi,posvetio svom tati Nebojši. Njegov otac je takođe bio fudbaler, a osim za domaći Partizan igrao je i, baš kao i njegov sin, u Holandiji.

Pročitajte Počele pripreme za Anastasijinu i Nemanjinu svadbu – Fudbaler otkrio deo atmosfere FOTO 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Nemanja je osim oca, na svom telu iscrtao i tetovaže posvećene ostalim članovima njegove porodice. Tako da svoj kutak na telu fudbalera imaju i sestra Vanja, mama Olivera i brat Dragiša, piše Blic, a prenosi Kurir.

Među ostalim crtežima nalaze različite teme vezane za sport, određeni citati, kao i neke stvari koje za njega imaju duboko značenje, poput tri krsta koja nosi na leđima.

Pročitajte Nemanja Gudelj jasno stavio do znanja šta misli o Ceci (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

No, među svim tetovažama nalazi se i jedna totalno neočekivana. Interesantno je da je na svom telu Nemanja ispisao i ime svog šofera.

Anastasija, čini se još nije dobila parče Nemanje kože ali će uskoro i na to dići red budući da će mu lepa pevačica roditi devojčicu. Sigurno smo da će Nemanja unapred smisliti sličicu sa jakom simbolikom koja će ga uek podsećati na to da se ostvario u najlepšoj životnoj ulozi…

Ostaje samo da čekamo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram