Fotografija Nemanje Gudelja
Svet

May 19, 2023 10:35

By

Sad je sve jasno: Anastasija definitivno uspela da odvoji Nemanju od majke i sestre, ovo su dokazi VIDEO

Svađa Anastasije i Olivere potvrđena

Turbulencije u porodici Gudelj ne prestaju. Taman kada smo pomislili da je svađa Anastasije i Olivere iza njih, te da se svi zajedno raduju dolasku na svet fudbalerove i pevačicine ćerke, sinoćni događaj je potvrdio da svekrva i snajka ipak nisu u dobrim odnosima.

Pročitajte Trijumf Olivere Gudelj – Svadbe neće biti, porodici Ražnatović zabranjeno da pređe prag vile u Sevilji 

Svađa Anastasije i Olivere

Instagram printscreen

Naime, u Sevilji je sinoć održana polufinalna utakmica između Juventusa i Sevilje, u kojoj igra Nemanja, a na kojoj je Gudeljev tim izvojevao pobedu, međutim, njegove majka i sestra, čini se, nisu prisustvovale istoj.

Iako se očekivalo da će se Anastasija i Olivera naći zajedno na tribinama kako bi bodrile Nemanju, to se ipak nije desilo, sudeći po snimcima koje je objavila Anastasija.

Pročitajte  Olivera Gudelj ne dozvoljava svadbu, Tasa i Gudelj se venčali u tajnosti – Ceca van sebe

Pored toga što je objavila snimak na kome se vidi kakva je atmosfera vladala na tribinama, Tasa je podelila i onaj na kome se vidi da ga svesrdno bodre ona, brat Dragi i otac Nebojša, međutim, sestre i majke nema na snimku.

Nije poznato da li nisu došle na utakmicu, ili su ga pak pratile na mestima udaljenim od Anastasije, kao što je to bio slučaj u Kataru. Tek ovo je očigledan dokaz da svađa Anastasije i Olivere očigledno nije okončana.

Pročitajte  Vitko telo i čisto lice u trudnoći su nemogući – Nenašminkana Anastasija pokazala kako izgleda u šestom mesecu VIDEO

S obzirom na to da je nedavno na Oliverinom i Nebojšinom zajedničkom Instagram profilu osvanula fotografija sa Tasinom i Nemanjinom fotografijom uz reči “Najbolji mama i tata na svetu”, očigledno je da je istu objavio fudbalerov otac, koji je već nekoliko puta dokazao da je prihvatio pevačicu kao svoju ćerku.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM