Ceca Ražnatović izgubila bebu svet portal svet
Svet

May 16, 2023 22:00

By

Trijumf Olivere Gudelj: Svadbe neće biti, porodici Ražnatović zabranjeno da pređe prag vile u Sevilji

Venčanje Nemanje i Anastasije sve je bliže 

Pevačica Anastasija Ražnatović je nedavno obelodanila da je u drugom stanju, kao i da u Srbiju ne može da se vrati zbog dobijanja papira vezanih za državljanstvo Španije.

Pročitajte Olivera Gudelj ne dozvoljava svadbu, Tasa i Gudelj se venčali u tajnosti – Ceca van sebe

Venčanje Nemanje i Anastasije

Instagram

Anastasiji je najteže palo to što nije prisustvovala rođenju drugog bratanca Krstana Ražnatovića, te je u nekoliko navrata istakla da joj članovi porodice veoma nedostaju.

– Zašto vi mene nikada više ne pitate da li sam se ja zaljubila, da li radim nešto drugo? Ili me pitate za Anastasijinu trudnoću ili za unuke! Ma kakvi! Ne treba meni zaljubljenost da bih se ja dobro osećala. Ma samo sam se malo našalila – poručila je Anastasijina majka Svetlana Ražnatović za Grand.

Pročitajte Strepnja i bol ujedinile Anastasiju i Oliveru – Gudelj na operacionom stolu, prognoze nisu dobre

Venčanje Nemanje i Anastasije

Rajko Ristić

– Za sada nemam vremena da idem kod Anastasije u Španiju, ona je tamo još uvek i čeka papire. Imam mnogo nastupa, snimanje „Zvezda Granda“, a bliži se i finale. Sve su teži i teži krugovi, imam i svoj šou, ma baš mi je prebukiran raspored. Ako se desi nešto da mogu da pobegnem sigurno ću otići, to jedva čekam – dodala je Svetlana, da bi na pitanje o datumu svadbe Anastasije i Nemanje Gudelja uz osmeh odgovorila:

Pročitajte Vitko telo i čisto lice u trudnoći su nemogući – Nenašminkana Anastasija pokazala kako izgleda u šestom mesecu VIDEO

Venčanje Nemanje i Anastasije

– Meni niko ništa nije rekao! Ja za sada ne znam ništa, je l’ vama neko javio?! – poručila je Ražnatovićka uz osmeh koja nikad u razgovorila i intervjuima ne spominje porodicu Nemanje Gudelja. Da li je to indirektna potvrda da u vilu u Sevilji nije dobrodošla ili se Olivera naprosto nikad nije dovoljno zainteresovala da priđe Ceci na prijatlejski način, javnost i dalje nagađa…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram