Sin Đorđa Đokovića
Svet

April 3, 2023 10:22

By

Saška Đoković demolirala luks stan: Komšije razotkrile Đoletovu suprugu

Komšije porodice Đoković raskrinkale Sašku

Saška Veselinov Đoković nedavno se porodila i na svet donela sina Aleksandra. Iako je od porođaja prošlo tek nekoliko dana, Đoletova supruga se već vratila u formu, a planira i da se vrati poslovnim obavezama.  Saška je, kako tvrde komšije porodice Đoković, bila veoma aktivna i u trudnoći.

Pročitajte:  U Saškinom i Đoletovom domu sve je podređeno sinu – Pogledajte kako i s kim uživa Aleksandar VIDEO 

Komšije porodice Đoković

Instagram Screenshot

Komšije porodice Đoković  otkrile su da je Saška pre nekoliko meseci rešila da Đoletov stan na Novom Beogradu, koji je bio luksuzno opremljen, kompletno demolira da bi ga adaptirala za poslovni prostor, tačnije za modni atelje u kojem će kreirati garderobu za žene i muškarce, a najviše će raditi venčanice i odela.

Pročitajte: Đoković otvorili porodični album pa otkrili – Znamo šta nas čeka

Komšije porodice Đoković

Ata images

– Đole je dugo živeo sam u tom stanu, a kada je počeo da se zabavlja sa Saškom, ona se vrlo brzo uselila kod njega. Jako su fini i kulturni, nikada nismo imali sa njima probleme – započeo je priču jedan njihov komšija.

Pročitajte: Uspela da obmane javnost ali ne i komšinicu – Istina o Jeleni Đoković nije tako prijatna 

Komšije porodice Đoković

Instagram

– Pre nekoliko meseci, kako sam čuo, Saška je došla na ideju da od tog stana napravi luksuzni modni atelje, što je njen suprug aminovao. Iako već uveliko trudna, ona je po ceo dan bila sa majstorima i trudila se da ništa ne prepusti slučaju. Stan, koji je inače bio potpuno opremljen i izuzetno luksuzan, vrlo brzo je demoliran. Rušili su se neki zidovi, pravljen je novi raspored… Ma, imali smo osećaj da se buši i u našem stanu – kažu komšije porodice Đoković.

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO 

Komšije porodice Đoković

Instagram

Kako je jedan komšija otkrio, njih dvoje su se preselili pre početka radova, i to u novi životni prostor.

– Čuo sam od komšinice da je Đole kupio kuću u jednom elitnom delu Beograda i da sada tamo žive – rekao je on.

– Kuća je izuzetno luksuzna, a opremali su je nekoliko meseci nakon što su doneli odluku da će od stana u kojem su živeli napraviti poslovni prostor.

 

IZVOR: KURIR, ALO