Novakov brat Marko Đoković
Svet

August 4, 2023 18:15

By

Loše vesti stižu iz daleka: Teška bolest Novakovog brata srušila snove o srećnoj porodici, nedostajaće im

Novakov brat Marko Đoković živi povučenim životom

Koliko zapravo znamo o povučenom Marku Đokoviću (29), pitanje je koje vremenom postaje sve upadljivije, a za to vreme njemu udaljenost od reflektora izuzetno prija. Već duže vreme mir je pronašao u Marbelji, u Španiji, gde radi na jednoj teniskoj akademiji. Međutim, njegovom ocu Srđanu ne dopada se što je Marko tako daleko od porodice.

Pročitajte: Hajka protiv Novaka podelila planetu, a Marko Đoković se OGLASIO ovom slikom – Evo šta se dešava među braćom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

– Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe – rekao je nedavno Srđan Đoković.

Pročitajte: Srđan Đoković besan: Mom sinu je učinjena velika nepravda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Međutim, ranije se pisalo da bi Španija mogla da ostane idealno utočište za Marka. Tamo je pronašao mir nakon epizode u kojoj se ozbiljno borio sa depresijom, a tu bitku je dobio zahvaljujući guruu Pepeu Imazu koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera. Još jedna, možda i najvažnija okolnost, koja Marku pruža mir u Španiji jeste njegova stabilna emotivna veza sa brazilskom dizajnerkom Leti Tesari. Premda je procurila informacija da su se njih dvoje tajno venčali, to je ubrzo demantovao njegov otac Srđan, pisao je Story.

Pročitajte: Srđan Đoković otkrio sve o sukobu sa mužem jedne pevačice – Zbog njega je Novak preživeo pakao

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Novakov brat Marko Đoković živi povučenim životom – Pepe Imaz izvukao Marka Đokovića iz depresije

Novak Đoković je upoznao Pepea 2012. preko svog brata Marka, koji je upao u depresiju. Novak ne samo da je osetio veliku zahvalnost prema čoveku koji je izvukao Marka iz teškog emotivnog stanja, već se i sam zainteresovao za njegova predavanja. Zato je često putovao u Marbelju sa suprugom Jelenom, koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama.

– Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji – pričao je Imaz u intevrjuu za “La Riohu” prenele su Novosti.

Pročitajte: Fotografija koja topi i najhladnija srca – Ovako su nekada izgledala braća Đoković (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Marko Đoković je u intevrjuu za “Espanjol” tokom turnira u Madridu govorio o “ljubavi i miru”:

– To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi. “LJubav i mir” znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća.

Pročitajte: Novak Đoković ISCRPLJEN i depresivan – Priznao šta mu je sada preko potrebno

Novakov brat Marko Đoković

Foto: Ata Images

Podsećanja radi, danas su se u crkvi Svetog Marka, u Beogradu, na večnu ljubav zakleli Đorđe, najmlađi brat Novaka Đokovića, i njegova izabranica Saška Veselinov. Na sklapanju crkvenog braka, prisustvovali su samo najuži članovi porodica Đoković i Veselinov. A, svi oni nisu krili radost zbog Saške i Đorđa, koji će se uskoro ostvariti i kao roditelji. Među njima, naravno bio je pomenuti Marko Đoković koji inače važi za jednog od povučenijih članova porodice.

Pročitajte Novaka uništavaju, a Ana Ivanović i Jelena Janković ćute

Novakov brat Marko Đoković

Foto: Instagram

Marko, brat Đorđa Đokovića danas je osvanuo na grupnoj fotografiji ispred crkve, a radoznalo oko fotoaparata zabeležio je i trenutak kada je zaljubljeno gledao u svoju izabranicu Letisiju. Marko, inače, nije ljubitelj javnog pojavljivanja, pa je nekoliko fotografija na kojima je osvanuo, pravo iznenađenje i osveženje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Novosti

FOTO: Instagram