Svet

30 Decembra, 2021 15:00

Srđan Đoković otkrio sve o sukobu sa mužem jedne pevačice: Zbog njega je Novak preživeo pakao!

Srđan Đoković, otac prvog tenisera sveta, i kako mnogi kažu, čovek zahvaljujući kojem je Novak Đoković postao to što jeste, progovorio je o teškim trenucima koji su ih pratili na putu do uspeha.

Srđan Đoković otkrio sve o sukobu sa mužem jedne pevačice

Kako je izjavio, jedan od onih koji im je otežao situaciju je i naš proslavljeni teniser i muž Lepe Brene, Boba Živojinović.

Zla svekrva

Moram da priznam, jedan od onih koji nam je odmogao je Slobodan Živojinović. Zbog njega smo preživeli pakao. Novak je u tom trenutku imao četrnaest godina i bio prvak Evrope. Filip Cepter nam je, preko Nikole Pilića, obećao da će uložiti novac u Novakovu karijeru, međutim ubrzo su se stvari preokrenule. Naime, pre nego što nam je pomogao, Cepter je pozvao Bobu Živojinovića koji mu je rekao da je Novak bolestan, da ima bolesno srce, bolesnu petu i oca nemogućeg za saradnju – izjavio je Đoković i dodao:

Lepa Brena, Boba Živojinović

Živojinović tada nije poznavao ni mene ni Novaka. Sve to je izgovorio zato što je od Ceptera dobio novac da bi uložio u karijere četiri najbolja tenisera u Srbiji, među kojima, naravno, nije bio Novak. Mi Srbi smo očigledno postali ljudi koji su prestali da se pomažu, al mislim da ne bismo barem trebali ni da budemo oni koji će stajati na putu uspehu nekog drugog. Zavist i ljubomora će nas uništiti, krajnje je vreme da se uozbiljimo – rekao je Srđan.

Bobi je, kako kaže izvor blizak bivšem teniseru, sada krivo zbog svega što se desilo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES