NOVAK ĐOKOVIĆ
Svet

14 Januara, 2022 10:52

Hajka protiv Novaka podelila planetu, a Marko Đoković se OGLASIO ovom slikom! Evo šta se dešava među braćom!

Novak Đoković i neviđena hajka koju australijske vlasti vode protiv najboljeg sportiste na svetu, digla je na noge ne samo navijače na celoj planeti nego i poznate ličnosti. Ali, pažnju su privukla i Noletova braća.

Hajka protiv Novaka podelila planetu, a Marko Đoković se OGLASIO ovom slikom!

Kada se na konferenciji za mediji koju je organizovala porodica Đoković pojavio najmlađi Đorđe, dame širom sveta ostale su bez daha! Odmah su na društvenim mrežama krenuli komentari kako fantastično izgleda, a naravno sve komplimente je dobio i Marko Đokovića koji nije viđen na konferenciji, ali  svojim slikama na Instagramu takođe stekao fanove među devojkama.

Na žalost mnogih, zgodni Marko se ne eksponira i odabrao je da vodi miran život u Marbelji gde radi na teniskoj akademiji. Na njegovom Instagram profilu nema mnogo objava, a svima je palo u oči i da se, otkako je krenuo rat protiv Novaka oglasio samo jednom i to slikom iz detinjstva na kojoj su njih dvojica. Novak mu se odmah zahvalio i napisao: „Voli te brat”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Time je stavljena tačka na sva nagađanja zašto se Marko drži po strani i jasno je da u porodici vladaju ljubav i sloga. Inače, dok je Đorđe nedavno započeo vezu sa atraktivom voditeljkom Saškom Veselinov, Marko je već četiri godine u ljubavi sa lepom brazilskom modnom dizajnerkom Letisijom Tesari i zajedno žive u Španiji gde se redovno viđaju sa Novakom i Jelenom.

PROČITAJTE I… Srđan Đoković: „Moćnici ne vole Novaka!“ A evo šta im je Novak poručio!! (FOTO)

FOTO: ATA IMAGES