Brat Novaka Đokovića
Svet

September 27, 2023 22:00

By

Đoković je bio na meti mnogih lepotica ali mu je samo ona ukrala srce: Osvojila ga je neverovatnim trikom

Brak Đorđa i Saške Đoković došao je kao kruna velike ljubavi

Đorđe Đoković, brat najvećeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, prošle godine stao je na ludi kamen i oženio je prelepu voditeljku, Sašku Veselinov, sada Đoković.

Brak Đorđa i Saške Đoković

Saška i Đorđe Đoković na zavetovanju na večnu ljubav

Njihova ljubavna priča počela je spontano budući da je Đorđe bio rezervisan prema otkrivanju detalja iz privatnog života.

Ipak, zbog Novakove popularnosti, privatni život svih članova porodice Đoković je pod lupom javnosti i medija pa je javnost brže bolja saznala da najmlađi brat Novaka Đokovića uživa u ljubavi ni manje ni više nego sa plavom voditeljkom koja je sve osvojila lepotom.

Brak Đorđa i Saške Đoković

Venčanje Novakovog brata Đorđe i snaje Saške

– Kačenje slika na Instagram i ostale društvene mreže nisam mogao da spriječim sa nekim bivšim partnerima, ali sam se sa razlogom suzdržavao komentarisanja istih dok nisam bio u potpunosti siguran da je ta osoba ona prava. Nisam želio da dajem na važnosti osobama koje to nisu zaslužile – rekao je Đorđe prenosi CDM i nastavio:

Pročitajte Saška i Đorđe Đoković podelili najlepše vesti, ovo su svi čekali – Čestitke pristižu sa svih strana FOTO

– Sa Saškom sam imao taj osećaj od prvog dana. Naša veza je jako brzo prerasla u veridbu, brak i sada porodicu sa našim sinom. Sa njom je sve išlo nekako prirodno, bez prilagođavanja, sa puno iskrenih emocija, sa puno ljubavi, i zato danas mogu da budem ponosan da je nazovem mojom suprugom – kazao je mlađi Đoković za Pink.

Đorđe je bio na meti mnogih lepotica, ali ga je samo Saška osvojila.

– Saška je jedinstvena po mnogo čemu. Surovo je iskrena, jako emotivna, maštovita, radna, a sve to stoji iza prelepe i zgodne plave devojke koja me je osvojila prvim osmehom i kontaktom. Njena nežnost mi je otvorila različite portale emocija i ljubavi za koje sam mislio da ne postoje – priznao je Đorđe Đoković.

Podsećanja radi, Đorđe i Saška su se inače venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzna slavlja na dve lokacije u Beogradu i u Crnoj Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović… U martu ove godine se porodila i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksandar.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images