Brat Novaka Đokovića
Svet

August 23, 2022 09:03

By

Fotografija koja topi i najhladnija srca: Ovako su nekada izgledala braća Đoković (foto)

Braća Đoković na fotografiji iz detinjstva su nešto najlepše što ćete danas videti

Novak  Đoković, najbolji svetski teniser svih vremena, odavno je postao najvoljeniji čovek među Srbima. Svojom maestralnom igrom, ljudskošću, humanošću, humorom i svim najdivnijim osobinama koje mogu da krase jednog čoveka, kupio je celu naciju, ali i mnoštvo ljudi širom sveta.

Pročitajte: Anksioznost i stres nisu šala – Jelena Đoković otvorila dušu o problemu koji je umalo koštao braka sa Noletom 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Page 🇷🇸❤️ (@proud_of_novak_djokovic)

Otkada je postao svetski poznat, Nole ne prestaje da privlači pažnju javnosti, međutim, njemu kao da to ne smeta, naprotiv. Navikao je da ga prepoznaju na ulici, da ljubazno sa svakim proćaska, fotografiše se…

Uz slavnog Noleta i njegova porodica je oduvek privlačila pažnju, pa smo tako imali priliku da upoznamo i njegove roditelje, ali i braću, koja su se takođe bavila tenisom.

Pročitajte: Mnogo je suza proliveno u porodici Đoković – Ovako je Jelena izdala Srđana a sve zbog svekrve Dijane 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alexandra (@alexandra_nolefan)

Marko Đoković je Novakov četiri godine mlađi brat, koji je dosta povučeniji od slavnog tenisera, ne voli pažnju javnosti, niti medije, ali je skoro na svim turnirima velika Noletova podrška. On trenutno živi u Španiji sa devojkom, ali se njegov otac Srđan potajno nada da će se svi njegovi sinovi jednog dana vratiti u Srbiju.

Pročitajte: Gole fotografije Saške Veselinov obilaze svet – Đokovići se ne oglašavaju, ne komentarišu… (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ★ DJORDJE DJOKOVIC FANS ★ (@djordje_djokovic_king)

Dok je Marko miran i povučen, najmlađi Đole je njegova sušta suprotnost. Kako mnogi smatraju, najveći lepotan među Đokovićima, uspeo je da zavede brojne lepotice, iako je, čini se, donedavno bio klinac koga su svi zavoleli još kada se prvi put pojavio u javnosti. Đorđe živi u Beogradu, u kući pored roditelja, i kako kaže, nema nameru da ide iz svoje zemlje. Uživa u ljubavi sa Saškom Veselinov, koja na svom Instagram profilu često deli najlepše trenutke provedene sa Đoletom.

Njihovi roditelji Dijana i Srđan ne kriju koliko su ponosni na sinove, što su izrasli u dobre i poštene ljude. A, najsrećniji su zbog toga što se braća Đoković međusobno veoma vole, kao i nekada kada su bili klinci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ★ DJORDJE DJOKOVIC FANS ★ (@djordje_djokovic_king)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM