Scandal

10 Septembra, 2021 18:00

Nataša Bekvalac traži spas u MANASTIRU! Ubija je DEPRESIJA!

Kako SCANDAL! saznaje, Nataša Bekvalac rešila je da potraži spas u manastiru!

Nataša Bekvalac traži spas!

Naime, Nata je u poslednje vreme pala u depresiju i želi da pronađe mir, pa se okrenula crkvi. Čak želi i da posti i da nađe duhovnika koji će joj davati savete, a oko svega se konsultuje sa Milanom Stankovićem koji uveliko provodi vreme u jednom manastiru, čak se pisalo i da će, navodno, da se zamonaši.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša u poslednjih nekoliko meseci ne može da uspostavi mir sama sa sobom, kao da je nekako izgubila nit između tela i duha, pa zbog toga oseća uznemirenost – započinje izvor Scandala! i dodaje:

Zbog toga je sve više posvećena crkvi, planira i da posti, a ćeli i da poseti neke manastire, oko svega se čuje s Milanom, on joj baš pomaže jer je uspeo da reši sličan problem, i to baš u manastiru – objasnio je izvor, a evo šta o svemu kaže Nataša:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Neverovatno kako je jedna velika promena povukla niz drugih. Umorna sam, iscrpljena i nisam raspoložena. Osećam da je ovo vreme kada moram da se vratim sebi. Pravoj, zdravoj, srećnoj sebi. Onoj koja u svakom momentu ima šta da pruži, da da – rekla je Nataša nedavno.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ