Sin Đorđa Đokovića
Svet

July 27, 2023 15:45

By

Nisu planirali tako brzo, ali sudbina je htela drugačije: Saška Đoković otkrila da stiže devojčica FOTO

Fotografija Saške Đoković raznežila je sve njene fanove

Saška, Đorđe i Aleksandar Đoković ovo leto provode na jadranskom primorju uživajući. Mlada mama i preduzetnica nedavno je izbacila novu modnu liniju kupaćih kostima, te je sada na zasluženom odmoru sa porodicom, a o svakodnevnim aktivnostim redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama.

Pročitajte: Ma boli ih uvo za sve – Ovako Saška Veselinov sa Đoletom troši Novakove milione

Fotografija Saške Đoković

Tako je bilo i danas kada je supruga najmlađeg Đokovića podelila lepe vesti. Naime, fotografija Saške Đoković otkrila je da je njihova družina postala za broj veća, na svet je stigla devojčica, ćerka popularne voditeljke televizije “Pink”, Tijane Stoisavljević i njenog supruga Mihaila Milutinovića. Nekadašnja saradnica Ognjena Amidžića porodila se u ranim jutarnjim satima, a beba i mama se savršeno osećaju.

Pročitajte: Sreća ipak ne može da se glumi – Isplivala dokaz fotka da li je brak Saške i Đorđa Đokovića lažan FOTO

Naime, Tijana i njen izabranik po prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, a na svet je stigla malena naslednica koja je ispunila radošću njihova srca. To je bio i najlepši povod da na “Instagramu” osvane emotivna fotografija Saške Đoković. Predivnu vest da joj se porodila bliska prijateljica podelila je Đokovićka sa svojim pratiocima, a vest se brzo proširila društvenim mrežama i portalima i kod svih izazvala najlepše emocije.

Pročitajte: Tuga u porodici Đoković – Saški otkrivena neizlečiva bolest, i lekari u inostranstvu su nemoćni

Fotografija Saške Đoković

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images