Srđan Đoković  se podmlađuje Svet, Svet portal
Svet

July 22, 2023 15:45

By

Ma boli ih uvo za sve: Ovako Saška Veselinov sa Đoletom troši Novakove milione

Šoping Saške Veselinov ne razlikuje se od kupovine običnih domaćica

Nakon letovanja na Mikonosu Saška Veselinov i njen suprug Đorđe Đoković premestili su se da ostatak leta provedu na moru u Crnoj Gori. Njihova nova destinacija je Portomontenegro gde Đokovići imaju svoju nekretninu. Nova snajka familije Đoković inače je konstantno u fokusu, a sada posebno javnost interesuje šoping Saške Veselinov budući da se nedavno našalila kako troši Novakove milione, pa je ta objava postala viralna.

Pročitajte: Šta li će Jelena reći na ovo – Saška Veselinov se javno hvali kako troši Novakove milione (foto)

Šoping Saške Veselinov

Instagram

Podsećanja radi, Saška je pre nedelju dana okačila  viralnu fotku na kojoj je Novakova faca, a u opisu fotke stoji: ‘Kad Saška Đoletova provuče karticu’ a onda je snajka vickasto dodala ‘Kad jedna kartica zablokira, čekam da mi Nole pošalje drugu’ – napsala je Saška koja je očito vrlo prihvaćena u familiji Đoković čim je slobodna da se ‘šali’ i sa karticama, te ne čudi što je sada šoping Saške Veselinov glavno interesovanje javnosti i medija.

Pročitajte: Aleksandar je isti majka – Saška Veselinov pokazala dvomesečnog sina, ništa nije povukao na Đokoviće FOTO

šoping Saške Veselinov

Instagram

Međutim, verovali ili ne, Saška se u šoping ponaša kao i sve druge domaćice, a to je uočeno i u Crnoj Gori u Herceg Novom gde snajka porodice Đoković trenutno boravi sa suprugom. Njih dvoje su paparaci uhvatili dok su kupovali namirnice i tom prilikom svi su se uverili da njih dvoje pazare voće, povrće i druge potrepštine kao sav normalan svet.

Pročitajte: Dostojna snaja porodice Đoković, podariće im unuče – Saška Veselinov trudna, poznat datum svadbe

Šoping Saške Veselinov

Instagram Screenshot

Šalu na stranu, iako je veoma mlada, Saška se bavi modom, ima svoju kolekciju kostima i venčanica, a nedavno je otvorila i novo prodajeno mesto na Novom Beogradu, te je sigurno da ne troši novac svog devera Noleta. Sa druge strane, i Đole radi i zarađuje, pa je viralna fora o Novakovim karticama samo dobro zezanje.

 

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram