Bolest Saške Đoković
Svet

May 14, 2023 18:45

By

Aleksandar je isti majka: Saška Veselinov pokazala dvomesečnog sina, ništa nije povukao na Đokoviće FOTO

Fotografija Aleksandra Đokovića raznežiće svakog

Pre nepuna dva meseca porodica Đoković postala je brojnija za još jednog člana kada je na svet stigao, Saškin i Đoletov sin, koji je poneo staro srpsko ime Aleksandar. Bake i deke, stričevi i mnogobrojni prijatelji nekoliko dana proslavljali njegovo rođenje, a mlada mama se svega dvadesetak dana od porođaja vratila poslovnim obavezama, što su mnogi dočekali sa oduševljenjem.

Pročitajte: Ovako Saška Đoković zapravo izgleda nakon porođaja – Prošlo je više od mesec dana, istina je da više NE LIČI NA SEBE FOTO

Fotografija Aleksandra Đokovića

Ata images

Naime, nekadašnja voditeljka danas mlada preduzetnica otvorila je prvi salon venčanica i time ostvarila najveći san. Kako je tada izjavila Aleksandar je divna i umiljata beba koja ne pravi mami i tati nikakve probleme već uživaju u svakom novom danu. Zatim su se uputili u Banja Luku gde je održan ovogodišnji “Srpska open” na čijem čelu se nalazi Đorđe Đoković te je najmlađi član najpopularnije porodice pratio svog strica Novaka iz vip lože sa svega mesec dana života.

Pročitajte: Otac Novaka Đokovića počinio neoprostiv greh – Zbog onoga što je uradio godinama plakao iza zatvorenih vrata

Fotografija Aleksandra Đokovića

Sada je osvanula na Instagarmu prva fotografija Aleksandra Đokovića i njegove mame. Slika je nastala tokom dnevne šetnje, a dečak je bio u kengur nosiljci i imao je preslatku kapicu na glavi te mu lice nismo mogli videti, mada sudeći po komentarima članova porodice, on je nasledio najlepše od oca i majke.

Pročitajte: Snaje Đokovića su u jednom veoma složne – Ovo je tajni plan kako da razore porodicu Đoković

Fotografija Aleksandra Đokovića

Instagram

– Mama i sin – napisala je kratko ona uz objavu.

Komentari, čestitke i lepe misli nizale su se ispod fotografija a Saškini pratioci složni su u stavu da iz nje isijava sreća te da se vidi da su oni mlada, srećna i porodica puna ljubavi za naslednika.  Mnogi su joj poželeli da ne čeka dugo sa drugim detetom nego da uskoro ponovo obraduju najlepšim vestima.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram