Brat Novaka Đokovića
Svet

22 априла, 2023 21:15

By

Maleni Aleksandar bodri strica Noleta sa tribina: Saškin i Đoletov sin je glavna zvezda turnira FOTO

Aleksandar Đoković od najranijih dana na teniskim terenima

Saška i Đorđe Đoković pre tačno mesec dana ostvarili su se po prvi put u ulogama roditelja kada je na svet stigao njihov naslednik, Aleksandar. Danima se slavio u porodicama Veselinov i Đoković, a kako je ponosna mama istakla beba je veoma mirna i umiljata, te se i ona već vratila poslu i pre nekoliko dana otvorila salon ekskluzivnih venčanica u Beogradu.

Pročitajte: Saškin i Đoletov sin je najlepši među Đokovićima – Iznenadićete se kada vidite na koga liči

Aleksandar Đoković

Ata images

Da mladost može sve, novopečeni roditelji pravi su primer. Naime, kao što je svima poznato Đorđe je direktor turnira Srpska open, koji je pre nekoliko godina osnovao njegov brat Novak, a koji se ove godine održava u Banjaluci. Tako se tročlana porodica uputila u Republiku Srpsku kako bi svi zajedno bodrili Noleta sa tribina.

Pročitajte: Njegova smrt ih je najviše potresla – Porodica Đoković objavila čitulju sa rečima prepunim ljubavi FOTO

Aleksandar Đoković

Ata images

Lepa voditeljka redovno obaveštava Instagram pratioce o svim dešavanjima u njihovom životu, pa je tako poslednjih dana objavljivala fotografije sa teniskih terena kada je brat njenog supruga igrao. Na ponekoj fotografiji našao se i Aleksandar Đoković koji je spavao u kolicima, a svi su imali prilike da se uvere da je zaista mirna i zadovoljna beba koja se probudi samo kada je gladan.

Pročitajte: Saška nema lepu reč za Jelenu – Rat snajki Đoković unele razdor među braćom, Dijana nemoćna

Aleksandar Đoković

Foto: Instagram

I dok jedni hvale i podržavaju hrabrost mladih roditelja da sa ovako malom bebom odu na put, a posebno da je izlažu gužvi i ljudima, drugi su na društvenim mrežama osuli paljbu po Đokovićevoj snaji, govoreći da je željna svega i da je sada prvenstveno majka a da su prvi dani sa bebom najdragoceniji.

Pročitajte: Isplivala tajna Dijane Đoković koja bi mogla da osramoti porodicu – Novak nije ni znao da njegova majka ovo krije

Aleksandar Đoković

Foto: Instagram

Bilo kako bilo, čini se da čitava porodica uživa u Banjaluci, te iako je Nole juče izgubio od Dušana Lajovića, oni će nastaviti boravak tamo dok se turnir ne završi, a glavna zvezda ovogodišnjeg takmičenja je pogađate, najmlađi član porodice Đoković.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram