Saška Đoković
Svet

July 29, 2023 22:00

By

Razmažen mamin sin: Saška ne štedi Đokovića, zbog ovoga opasno će se zameriti Dijani FOTO

Sin Saške i Đorđa Đokovića napredan je dečak 

S obzirom na to da je Saška Đoković veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gde svoje pratioce redovno obaveštava šta radi, gde se kreće i kako se oseća, fanovi porodice Đoković jedva su čekali da se novopečena mama oglasi i podeli fotografije sa mora, što je i uradila.

Pročitajte Porodica slomljena zbog snajinog postupka – Saška Đoković odvela tromesečnu bebu, ovo je neoprostivo FOTO

Sin Saške i Đorđa Đokovića

Instagram

Naime, iako mali Aleksandar ima samo četiri meseca, ako je suditi po fotografijama koje je Saška objavila, bio je vrlo živahan i raspoložen na svom prvom letnjem putovanju i uživao je u moru i i suncu.

Saška je objavila fotografiju gde se sa suprugom Đorđem i sinom kupa u moru. Aleksandar je imao kačket i kupaći kostim istog dezena, što je mnogim pratiocima zapalo za oko, a pored njega, ubrzo su fotografiju preplavili i komentari na račun Saškine vitke linije nakon porođaja.

Pročitajte Na dan svog rođendana saznao loše vesti – Novak Đoković bije bitku života

Sin Saške i Đorđa Đokovića

Ona je potom objavila još jednu fotografiju kojom je raznežila mnoge pratioe, a u kojoj je duhovito predstavila sina:

– To sam ja, Aleksandar Đoković. Mama me takođe zove gospodin Debeljković, ali i Pričalica. Ovaj prvi nadimak dobio sam jer kažu da sam baš napredan, mamu sam zeznuo i sad mora da mi kupi novu odeću, za veliku decu, od godinu dana. Imam više od osam kilograma i porastao sam za četiri meseca 17 cm. Drugi nadimak sam dobio jer ne prestajem da pričam, kažu da ličim na mamu. Mada, ni tata ne staje, borimo se za reč u kući – napisala je i nasmejala mnoge fanove  lak i izjavom da Đorđe mnogo priča.

Videćemo šta će Dijana reći na ovo…

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram