Sin Đorđa Đokovića
Svet

May 25, 2023 14:30

By

Saški Đoković stigla strašna dijagnoza: Porodica u panici kako će se brinuti o sinu FOTO

Dijagnoza Saške Đoković nije voditeljku bacila u očaj

Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića, odlučila je da otkrije sa čim se bori u poslednje vreme. Bila je revoltirana komentarom na svom profilu na Instagramu, pa je rešila da odreaguje pa je čak i prizanala s kakvoim poremećajem se nosi.

Pročitajte Aleksandar je isti majka – Saška Veselinov pokazala dvomesečnog sina, ništa nije povukao na Đokoviće FOTO

Dijagnoza Saške Đoković

– Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima – glasio je komentar koji je Saški Veselinov Đoković zapao za oko.

Pročitajte Ovako Saška Đoković zapravo izgleda nakon porođaja – Prošlo je više od mesec dana, istina je da više NE LIČI NA SEBE FOTO

Dijagnoza Saške Đoković

Instagram

– Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu – napisala je ona na društvenim mrežama.

– Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode – dodala je Saška.

Pročitajte Žena se u trudnoći promeni, ali ne ovoliko – Saška Đoković prvi put u javnosti nakon porođaja FOTO

Dijagnoza Saške Đoković

– Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo – zaključila je snaha tenisera Novaka Đokovića.

Saška se, inače, pre dva meseca porodila i na svet donela naslednika Aleksandra, koji je Đorđu i njoj postao centar sveta.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram