Kilaža Milice Kon svet portal
Svet

May 19, 2023 09:00

By

Bolest o kojoj ćute: Milica Kon čini sve da pomogne ćerki, terapije su neizbežne

Ćerka Milice i Marka Kona ima ovo oboljenje

Voditeljka Milica Kon podigla je buru u javnosti kada je u emisiji “Amidži šou” ispričala da je njena ćerka, koja pohađa Osnovnu školu “Drinka Pavlović”, bila žrtva vršnjačkog nasilja. Sada oglasila i otkrila šta se dešava i kako se njena ćerka oseća.

Pročitajte Sedmogodišnju ćerku poznate voditeljke držali za noge i pesničili – Ana Mihajlovski se načisto slomila, oglasila se potresnim rečima FOTO

Ćerka Milice i Marka Kona

Instagram

– Ona je nevoljna, ne ide joj se u školu, a ono što se pogoršalo je njeno kožno oboljenje koje ima, i na to direktno utiče stres, ali prosto taj prag stresa mora da se reši, ali verujem da će vrlo brzo biti u redu – izjavila je i dodala:

Pročitajte Ćerku Nikoline Pišek je samo Bog sačuvao od smrti u školi – Voditeljka se oglasila potresnim rečima

Ćerka Milice i Marka Kona

Milica i Marko Kon

– Ima raznih pritisaka sa raznih strana i pričam iskreno. Pritisci su sa jedne strane da ne odustanem nikako, sve ono što sam iznela, da nastavim da pomažem svim roditelljima, pošto je ovo problem mnogih roditelja i mnogih škola. Dobili smo savet da se mi formiramo kao jedna škola i da se priključe i druge škole i da se svi zajedno obratimo ministarstvu, jer kada sam ja jedinka koja je sama onda možda Ministarstvo i ne čuje – rekla je Milica za “Kurir”.

Kako dalje ističe, ima veliku podršku ostalih roditelja.

Pročitajte Ubijena ćerka Zvezdine legende – U nezapamćenom masakru u Beogradu stradalo dete proslavljenog odbojkaša

Ćerka Milice i Marka Kona

ATA images

– Ponudila sam i školi i mnogim drugim roditeljima da se ujedinimo. I da naš vapaj čuju i oni koji treba da to čuju. Roditelji su, verujte, očajni, a njih niko ne čuje. Ovo je vapaj majke čije dete ide u jednu običnu državnu školu, a ne hir! – kaže Milica.

Podsetimo, voditeljka Milica Kon je otkrila da je njenu ćerku, na samom početku školske godine, problematični dečak šamarao, a zatim je devojčica proživela ponovo nasilje kada su je dva učenika iz odeljenja udarala u stomak i grudi.

Pročitajte Srce krvari i raspada se – Dragan Kobiljski sa suprugom posetio mesto gde mu je stradala mezimica FOTO

Ćerka Milice i Marka Kona

ATA images

– Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima – rekla je gospođa Kon i dodala:

– U državnoj školi oni kažu: ‘Zakon je takav’. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat – rekla je voditeljka u emisiji “Amidži šou”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls Online

FOTO: ATA images