Manekenka Mina MIlutinović i košarkaš Nemanja Nedović
Svet

4 јуна, 2023 10:00

By

Porodila se Mina Milutinović, na svet stigla devojčica nesvakidašnjeg imena, Nedović slavio do zore FOTO

Porodila se Mina Milutinović, ćerka ponela nesvakidašnje ime

Proslavljeni košarkaš Crvene Zvezde Nemanja Nedović juče je postao otac. Njegova supruga, Mina na svet je donela zdravu devojčicu za koju su odabrali veoma neobično ime, Talia, što znači cvetanje, bujanje.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO – Košarkaš Nemanja Nedović zaprosio devojku na Maldivima (FOTO)

Porodila se Mina Milutinović

Instagram

Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati u jednom prestoničkom restoranu gde je sportista okupio najbliže prijatelje i porodicu. Novopečenom tati sve majice bile su pocepane, a ponosna mama je svaki momenat pratila putem video poziva, dok je one najzanimljivije delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pročitajte: O veridbi košarkaša Nemanje Nedovića i lepotice Mine Milutinović svi su pričali, evo kada će venčanje i kako teku pripreme

 

Porodila se Mina Milutinović

Instagram

Porodila se Mina Milutinović, a kako manekenka voli sve da uradi na vreme, tako je to učinila i sa dečijom sobom. Nedovićeva supruga je putem svog Instagram profila, gde inače deli privatne trenutke, pokazala je kako će izgledati Talijin kutak. Na fotografijama vidimo posebne tapete sa likovima životinja i, kako Mina ističe, najslađi krevetac za princezu, čija cena je čak 595 evra.

Pročitajte: Ekskluzivne fotke – Košarkaš Nemanja Nedović sa devojkom u provodu

Porodila se Mina Milutinović

Instagram

– Nisam mogla da odolim da vam ne pokažem deo bebine sobe. A kad smo već tu, kako da vam ne pokažem najslađi krevetac koji postoji. Obožavam što je na točkiće i tako se lako pomera, uz to dodali smo baldahin, igračkice i posteljinu – napisala je Mina.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images