Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković
Svet

18 маја, 2023 19:30

By

Snimak bebinih otkucaja tera na reku suza: Aleksandra Vasković potrešena zbog ćerke VIDEO

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković iz svih nedaća izašli kao pobednici

Nakon što je Aleksandra Vasković, supruga Bojana Leksingtona obavestila javnost da njena beba mora na operaciju srca, javnost je ostala paralisana. Meseci su prolazili kako je Aleksandra živela u neznanju da li će njena ćerka izdržati ali je u starijim  ćerkama pronašla moć i snagu da izdrži najteže dane.

Pročitajte U strahu za bebin život, trudna supruga Bojana Vaskovića ne zna šta je snašlo – Savetovan mi je prekid trudnoće

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković

Instagram

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković jači od svih oluja

Kako bi pokazala da je život jedna reka neverovatnog sjaja ali i nemira, Aleksandra je putem Instagrama otvorila srce svojoj publici otkrivši da se njihova ćerkica Helena,po samom rođenju, susrela sa jednim zdravstvenim problemom… Mala Helena je sa svega deset dana morala biti operisana.

Pročitajte Ovo će vas naterati da se zapitate – Boki Lexington na odmoru sa ćerkom, a gde je supruga?

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković

Foto: Instagram

– Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života – počela je Aleksandra svoje kratko pismo upućeno njenim pratiocima pa nastavila:

Pročitajte Mesto gde stanuje sreća – Zavirite u bajkoviti dom Aleksandre i Bojana Vaskovića (FOTO)

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković

Foto: Instagram

– Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju – napisala je nežna supruga poznatog frontmena dok su reči podrške pristizale sa svih strana.

Pročitajte Uspešno su krili najlepše vesti – Trudnoća Aleksandre Vasković došla je u pravi čas  (foto)

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković

Nakon više od pola godine bebinog oporavak, Aleksandra Vasković počela je da radi od kuće obbaveštavajući pratioce o svojim novim poduhvatima, putovanjima kao i projektima. Ovog puta, na njenom fedd-u pronašao se i snimak ćerkice Helene a opsi koji je pratio ovaj klip sve je rasplakao:

Pročitajte Sve što sada imamo su molitve – Aleksandra Vasković saopštila tužne vesti o tek rođenoj ćerkici FOTO

Supružnici Bojan i Aleksandra Vasković

– Scene su i dalje tu u glavi svaki put kada je pogledam..I svaki put me podsete na to koliko možemo da budemo jaki kada to moramo..Šaljem ljubav i zagrljaj svima vama koji ste u ovom trenutku , možda ne svojim izborom, najjači u životu – glasile su njene reči uz video klip koji možete pogledati OVDE.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram