Supruga Bojana Vaskovića
Svet

16 септембра, 2022 11:36

Bojan Leksington zbog ćerke preživeo agoniju, a sad se ponovo raduje: U dom stiže još jedna beba, evo i kog pola

Bojan i Aleksandra Vasković dobiće još jednu devojčicu

Bojan Vasković gostovao je u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom otkrio je da će posle sina i ćerke ovoga puta dobiti još jednu devojčicu.

– Devojčica je, a za ime se još nismo odlučili – rekao je kratko Vasković voditelju Ognjenu Amidžiću.

Pročitajte: Bojan Lexington je zbog ove žene ostavio sve – Važio je za najboljeg čoveka na estradi, a onda je uradio nešto neočekivano 

Podsetimo, pevačeva supruga je nedavno otkrila da joj je ovo najverovatnije poslednja trudnoća, jer teško podnosi drugo stanje.

Bojan i ja bismo mogli da imamo još dece, ali sa aspekta trudnoća, verujem da mi je ovo poslednja. Prethodne dve mi nisu bile lake i sa ovom je isti slučaj. Okupane su brigama, nažalost. Nakon druge imala sam problem sa dijestazom, trbušni mišići nisu mogli da mi se vrate na staro, što se odrazilo na leđa sa čim sada imam problema. Idem na terapije da bih mogla sve da iznesem do kraja – kazala je Aleksandra nedavno za Story.

Bojan i Aleksandra Vasković suočili su se sa velikim problemom

Bojan i Aleksandra Vasković 2015. godine suočili su se sa najvećim strahom za svakog roditelja. Naime, njihova ćerkica Angelina na svet je stigla u šestom mesecu, kao prevremeno rođena beba i samim tim suočila se sa brojnim komplikacijama, sa kojima se uspešno izborila.

– Kod sve dece koja se prevremeno rode je problem taj što se ne razviju pluća do kraja. Neka deca su imala krvarenja u mozgu, neka deca imaju bronhoplumalnu displaziju, ona je konkretno to imala, ali se hvala Bogu izukla. To je jako rizično kada se deca rode. Kažu da su šanse za preživeti 50:50, na osnovu nekih statistika. Ali eto, hvala Bogu, naša neonatologija je jedna od najboljih u svetu. Zaista su posvećeni doktori bili, zahvaljujući njihovoj borbi i samim klincima, konkretno u ovom slučaju moje Anđeline, zahvaljujući njihovoj borbi za život pobedila je sve te nedaće i izvukla se bez i jednog jedinog problema. To su takvi problemi, doktori vam direktno sve kažu, oni ne smeju da pakuju u mašnu i da vam govore nešto što nije istina, moraju da kažu tačno i konkretno stanje. Jedan dan dođete i kažu vam neku lepu vest, a drugi dan dođete i kažu: “Predaje se”. To je jako stresno za sve roditelje, ali prođe se kroz sve, kad prođu godine, malo se i zaboravi, malo se potisne. Svaki put kad se setim toga osetim težinu u stomaku, s obzirom na to da je zaista bilo teško – govorio je pevač ranije i dodao.

Pročitajte: Rat mi je prekinuo detinjstvo – Bojan Leksington progovorio o najtežim momentima u životu

Bojan leksington vasković

– Bilo bi dobro da se podigne svest ljudima o tome. Moja supruga je završila medicinu, ali je jako malo znala o tome, kaže: „Uvek kad čujemo da se nekom dete prevremeno rodilo, mislim da se to dešava nekome tamo, kao da je na drugoj planeti“, a kad se desi samom tebi onda čovek tek zna kako je to – zaključio je Bojan.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: NPORTAL/PINK.RS

FOTO: INSTAGRAM