Supruga Bojana Vaskovića
zabrinjavajuće

October 15, 2022 20:00

By

U strahu za bebin život, trudna supruga Bojana Vaskovića ne zna šta je snašlo: Savetovan mi je prekid trudnoće

Trudnoća Aleksandre Vasković ispunjena je bojaznošću i strepnjom

U julu ove godine pevač Leksington benda Bojan Vasković i njegova lepša polovina, Aleksandra objavili su da očekuju treće dete. Na oduševljenje svih, lepa doktorka je na svom “Instagram” nalogu gde ima više od 45.000 pratilaca podelila emotivnu fotografiju otkrivši da će Anđelina i Mihajlo dobiti pojačanje.

Pročitajte: Bojan Vasković otkrio u Magazinu In – Zamerke svoje žene NE SLUŠAM! (foto/video)

Trudnoća Aleksandre Vasković

Foto: Instagram printscreen

Iako deluje da trudnoću lako podnosi, specijalizantkinja ginekologije i akušerstva tek sada je smogla snage da progovori o strepnjama koje je prate od prvog dana saznanja da je u drugom stanju, a trenutno je u osmom mesecu trudnoće.

Njena poslednja objava na Instagramu dotakla je srca mnogih jer govori o zebnjama i poteškoćama koje je doživela u trećoj trudnoći. Ona je ovom prilikom podelila emotivni video zapis na kome se vide reakcije svih članova šire porodice kada su saznali za doktorkino blagosloveno stanje. Međutim, trudnoća Aleksandre Vasković obojena je bojaznošću i strepnjom zbog bebinog zdravlja.

Na samom početku trudnoće, znala sam da ću kao i u prethodnoj uraditi prenatalni test, kako bih bila najsigurnija da je skriningom obuhvaćen ceo genom. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu — podelila je Aleksandra bolne periode u vezi sa trudnoćom.

Pročitajte: Uspešno su krili najlepše vesti! Trudnoća Aleksandre Vasković došla je u pravi čas  (foto)

Trudnoća Aleksandre Vasković

Foto: Instagram printscreen

Ovo je jedna od najvećih noćnih mora svake porodice, a pogotovo trudnice koja se svakim trenutkom i minutom sve više povezuje sa svojom bebom u stomaku. Ipak, Aleksandra je smogla snage, kako sama kaže, da razmišlja racionalno i rešila je da radi dalje dijagnostike kako bi izbegla ono najgore. Istrajna u svojoj borbi, Aleksandra je došla do cilja, a to je da je sa njihovom devojčicom sve u najboljem redu i da će im krajem godine njen dolazak ulepšati živote.

Suprug Bojan joj je od prvog trenutka bio najveća podrška. Podsetimo, Vaskovići su pre nekoliko godina kada je na svet stiglo njihovo prvo dete, Anđelija, preživeli pravu dramu pošto je devojčica prevremeno rođena.

AUTOR: SVET

IZVOR: Bebac.com

FOTO: Instagram