Supruga Bojana Vaskovića
Svet

February 20, 2023 13:00

By

Sve molitve ovog sveta ujedinite se: Bojan i Aleksandra Vasković nikad tužniji

Supruga Bojana Vaskovića prava je lavica

Bojan Vasković, frontmen grupe “Lexington bend” progovorio je o supruzi Aleksandri, njenom eksponiranju na društvenim mrežama, ali i o njihovoj velikoj životnoj borbi nakon Aleksandrinog porođaja.

Molitve za bebu bile su njihova svakodnevica, ali je uduženim snagama, voljom i ljubavlju težak period iza njih.

Pročitajte: Nakon bebine operacije, javnost šokirana potezom bračnog para Vasković 

– U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome – rekao je pevač i dodao:

– Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost – rekao je Bojan koji je zajedno sa prelepom suprugom prežiove nikad tužniji period.

Pročitajte: Život nije moguć – Aleksandra Vasković podelila tužne vesti o tek operisanoj ćerki

Bojan Lexington

Insatgram

– To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu. Zato mi je i drago, zato i podržavam sve to – poručio je Bojan Vasković za “Premijeru Vikend specijal”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram