Supruga Bojana Vaskovića
Svet

January 31, 2023 19:30

By

Nakon bebine operacije, javnost šokirana potezom bračnog para Vasković: Šta ste to uradili, presaberite se… FOTO

Porodični portret porodice Vasković sa ćerkom Helenom nakon svih nedaća oduševio javnost

Bojan i Aleksandra Vasković konačno su uplovili u miran period nakon ćerkine operacije srca. Tenzija je bila svepristuna, sve dok mala Helena nije konačno stigla kući. Nakon što su pretrpeli zaista mnogo nervoze i tuge, neprospavane noći za ovaj bračni par sada su prošlost.

Pročitajte: Život nije moguć – Aleksandra Vasković podelila tužne vesti o tek operisanoj ćerki

Ćerka Bojana Vaskovića

Instagram

Porodica Vasković konačno uživa u novoj energiji i ljubavi koju je njihova beba donela i toliko su srećni da svoje zadovljstvo svakodnevno objavljuju putem društvenih mreža.

Tako je i nastao predivan porodični portret, svi zajedno na okupu. Okupani ljubavlju, srećom i harmonijom, ova petočlana porodica zajedno sa psom, grupnom fotografijom obeležili su period u životu koji će ih zauvek podsećati na veliku borbu zbog koje su postali jači nego ikad.

Pročitajte: Tužna i iscrpljena zbog svega – Aleksandra Vasković objavila pretužan video na kom je njena majka

Beba Aleksandre Vasković

Foto: Instagram

Ipak, i pored lepote, harizme i svega drugog što ova porodica svakodnevo prezentuje putem Instagrama, nekolicina ljudi reagovala je negativno zbog fotografije koja je nedavno nastala. Mnogi su rekli da su previše ušminkani, da je Fotošop korišćen preko mere kao i da Bojan i Aleksandra izgledaju kao voštane figure.

Braćni par nijednog trenutka nije reagovao na ove negativne konotacije, a kako izgleda fotografija na kojo su svi na okupu nakon mučnog perioda, pogledajte OVDE.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram