Mihina smrt
Svet

January 10, 2023 10:15

By

Mihin porodični portret tek sada ugledao svetlost dana, sve je iznenadila Arijana FOTO

Porodični portret Siniše Mihajlovića oduševio javnost 

Nakon odlaska najsupešnijeg golgetera Siniše Mihajlovića ceo svet i dalje je u neverici. Njegova porodica, putem Insatgrama često deli fotografije sa njim a žal za svim onim danima koji su trebali da naspute, ostaće duboko urezana u njihovm srcima.

Budući da je njegova familija bila baš velika, Miha je za života koristio mnogo prilka kako bih okupio a jedna fotografija i svedoči o tome koliko su bili prisni i vezani.

Pročitajte: Arijana je rekla svoje – Nakon gomile razočarenja Mihina supruga iznela pravo mišljenje o Srbiji i Srbima FOTO

Facebook

Godište ove fotografije je nepoznato ali ono što vidimo i što je oduševilo javnost jeste da su oni zaista bili srećna porodica. Arijana je sve iznenadila izgledom budući da je na ovoj slici brineta a danas je plavuša. Iako je mnogo mlađa na ovoj fotografiji, mnogi su dali svoj sud i rekli da se ona uopšte nije promenila i da ju je ljubav porodice i dece podmlađivala iz godine u godinu.

Pročitajte: Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

Praznici bez Mihe

Instagram

Miha sa svojim prepoznatljivim osmehom razružavao je “neprijatelje” a svoju porodicu urećio maksimalno, do poslednjeg dana. Deca su imala srećno i bezbrižno detinjstvo i biće velika čast kada se ova slika jednom nađe u porodičnom domu nekog od njih.

Slava mu i hvala.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram