Rođendan Siniše Mihajlovića
Svet

December 26, 2022 10:36

By

Mihina porodica proslavila Božić: Tuga na Arijaninom licu se ne može sakriti, a svaka njena reč govori koliko ga je volela FOTO

Božić u domu Siniše Mihajlovića drugačiji je nego prethodnih godina

Posle smrti Siniše Mihajlovića više ništa nije isto, nekada srćena porodica ostala je bez svog zaštitnika, pa ni Božić u njihovom domu nikada neće biti ono što je nekada bio. Međutim, Arijana je smogla snage da se na svom Instagram profilu oglasi lepim rečima, ali i fotografijom sa unukom Violante.

Pročitajte: Bolest nije bilo jedino zlo, ovo ih je razorilo – Siniši i Arijani pre tri godine preminulo dete 

Instagram

Božić u domu Siniše Mihajlovića drugačiji je nego prethodnih godina, ali Arijana se teši rečima da je slavni fudbaler i dalje s njima.

Smrt je ništa. Samo prelazak na drugu stranu. Kao da sam u susednoj sobi. I dalje sam ja ja, a ti ti. Ono što smo bili jedno drugome pre, i dalje smo jedno drugome. Zovi me imenom kojim si me oduvek zvala, ono koje ti je tako poznato, govori mi na isti način kao što si oduvek. Ne menjaj ton glasa, ne budi utučena ili tužna. Nastavi da se smeješ onome čemu smo se oboje smejali, onim malim stvarima koje smo tako voleli kada smo bili zajedno. Moli se, smej se, misli na mene. Neka ti moje ime uvek bude poznata reč, kao pre: izgovaraj ga bez ikakvog prizvuka senke ili tuge.
Neka naš život zadrži sve što je imao: sve je isto kao pre, to je nešto trajno, što se neće prekinuti. Zašto bih ja bio van tvojih misli, tvog uma? Samo zato što sam van tvog vida? Nisam ja daleko, tu sam, s druge strane, odmah iza ugla. Uveri sebe, sve je u redu. Ponovo ćeš pronaći moje srce, ponovo ćeš pronaći onu čistu nežnost. Obriši suze i nemoj plakati ako me voliš. Tvoj osmeh je moj mir – napisala je Arijana.

Pročitajte: Siniša je sve ove godine krio istinu – Deci je u nasleđe ostavio nešto neverovatno 

Instagram

Odmah posle te objave,  Sinišina supruga objavila je fotografiju sa unukom, a uz nju je napisala:

– Ti si moj srećan Božić.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM