Majka Aleksandre Vasković
Svet

January 13, 2023 14:30

By

Tužna i iscrpljena zbog svega: Aleksandra Vasković objavila pretužan video na kom je njena majka

Majka Aleksandre Vasković je super žena

Za Aleksandru Vasković protekli period bio je naporan i tužan. Konačno, sve je došlo na svoje – ćerkica Helena je kod kuće oporavlja se a sestrice je ni na tren ne ostavljaju samu. U domu Bojana i Aleksandre vlada neopisiva sreća i ljubav pomoću koje su i prebrodili sve što ih je snašlo za praznike.

Pročitajte: Život nije moguć – Aleksandra Vasković podelila tužne vesti o tek operisanoj ćerki

Operisana ćerka Bojana i Aleksandre Vasković

Brojeći dane koje je provela sa bebom u bolnici, majka Aleksandre Vasković bila je njena najveća podrška i vetar u leđa u ovom tućnom trenutku. Supruga Bojana Vaskovića je nakon svega odlučila da joj se zahvali i to putem Instagrama na jedan pravi, emotivan način koji će svima bnaterati suze na oči.

Pročitajte: A samo je želela veliku porodicu – Aleksandra Vasković pokazala bebu nakon operacije, na licu samo strah i nadanje

– Iza svake uspešne žene stoji njena majka koja joj opegla sav veš i ubaci sudove u mašinu. Ako i zbog koga ostavljam utisak žene koja stiže sve, to je zahvaljujući mojoj majci pravoj super ženi.  Njoj dugujem svu racionalnost, energiju, optimizam, humor, harmoniju, upornost, požrtvovanost, dostojanstvo, razumevanje i ljubav koju nosim u sebi.. Uvek sam joj govorila da se nadam da će jednog dana moja deca mene voleti kao što mi volimo nju.. Koliko god puta da kažem malo je.. HVALA TI MAMA – napisala je Aleksandra koja konačno uživa kući sa svojom porodicom i ćerkicom Helenom.

Nedavno su svi zajedno proslavili Božić a supruga Bojana Vaskovića podelila je nežne trenutke baš na ovaj sveti praznik. 

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram