Starija ćerka Bojana Vaskovića
Svet

January 8, 2023 18:45

By

Tek što je Helena izašla iz bolnice, Vaskovići podelili najlepše vesti: Porodica se širi… FOTO

Porodica Vasković postaje bogatija za još jednog člana

Nakon nešto više od mesec dana brige za život tek rođene ćerkice Helene u domu Vaskovića ponovo je ogrejalo sunce kada se zdravstveno stanje njihove naslednice stabilizovalo, a sada je porodica na okupu i maksimalno uživa u praznicima. Bojan i Aleksandra su zahvalni što konačno mogu da se posvete svojim mališanima u potpunosti i često ističu koliko su priželjkivali veliku porodicu:

Pročitajte: A samo je želela veliku porodicu – Aleksandra Vasković pokazala bebu nakon operacije, na licu samo strah i nadanje FOTO

Porodica Vasković

Foto: Instagram

– Šta god da ste poželeli ili zatražili od Boga, u novogodišnjoj noći ili bilo kad, znajte da vam je on neće samo ispuniti, već će vas staviti u situacije gde ćete imati priliku da te želje ostvarite, a neke lekcije usput da naučite.. Ja sam oduvek želela veliku porodicu.. Valjda zato što sam u istoj i rasla..Moj put do nje bio je popločan lekcijama o veri, hrabrosti, strpljenju, upornosti, poverenju, jedinstvu i ljubavi. Zahvalna sam na svakoj stepenici.. Na svakoj crnoj i beloj zahvaljujući kojima sada vidim jasno.. A vidim da je i pored svih prepreka i iskušenja, život ipak lep! – poručila je Aleksandra na Instagramu nedavno, a najnovijom objavom je potvrdila da su dobili novog člana porodice.

Međutim, osim Helene koja je već postala miljenica, porodica Vasković se proširli za još jednog člana. U njihov dom stigao je pas Munja, a malo je reći da su mu se Mihajlo i Anđelina najviše obradovali.

Pročitajte: Reči Aleksandre Vasković nakon bebine operacije slamaju dušu – Molimo se za nju FOTO

– Koliko smo ludi od 0 do Upoznajte još jednog novog člana naše porodice – Munjo dobro nam došao! –  napisala je supruga Bojana Vaskovića koja i sama nije skrivala sreću.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria.rs

FOTO: Instagram