Kuća Slobe Radanovića
Svet

March 20, 2023 10:18

By

Komšije Slobe Radanovića otkrile istinu o pevaču i njegovoj ženi: On nije dobar primer mladima

Komšije Slobe Radanovića raskrinkale njega i Jelenu

Medijske ličnosti u javnosti često glume ono što nisu, pa niko zaista ni ne zna kakve su. Međutim, tu su komšije koje jedva dočekaju da ih raskrinkaju. Tako su komšije Slobe Radanovića otkrile kakav je pevač i njegova supruga.

Pročitajte: Sloba Radanović je godinama krio ovu devojku – Njena sličnost sa Jelenom je neverovatna FOTO 

ATA images

Slobodan Radanović važi za nekog ko je poznat kao veliki humanista, a o tim svojim delima izbegava da priča u javnosti. Komšije su sada otkrile kako je Sloba donirao novac za lečenje bolesnog dečaka, koji ide zajedno u školu sa Jeleninim sinovima.

– Moj sin ide sa njima u školu. Iskreno, oduševili su me kulturom. Druže se sa drugom decom, vaspitani su tako da su svi jednaki, sa njima nikada niko nije imao problem – istakao je roditelj školskog druga Jeleninog sina, dok je majka jednog dečaka istakla:

Pročitajte: Ako treba, za tebe ginem – Sloba Radanović pokazao naslednika pa mu uputio najnežnije reči FOTO

– Oni nikada ne pričaju o tome koliko su humani. Škola je organizovala prikupljanje novca za lečenje dečaka Ognjena, Sloba je donirao veliku svotu novca, zahvaljući njemu i ostalim roditeljima, dečak je sada na lečenju u Bolonji.

Pročitajte: Sloba Radanović se oglasio posle stravične saobraćajke – Nikoga nije zanimalo da li je živ 

Porođaj Jelene Radanović

Ata images

Komšije Slobe Radanovića za poznati par imaju samo reči hvale.

– To su nam prve komšije, družimo se. Nemamo da kažemo ništa osim da su najbolje komšije na svetu – rekao je bračni par koji živi u neposrednoj blizini.

– Odlične su komšije i dobri ljudi. Sve najbolje imam da kažem o njima. Družimo se često i znamo da možemo da se oslonimo na njih ako nam bilo šta zatreba, baš prave komšije – istakla je jedna od komšinica iz ulice.

Pročitajte: Sloba Radanović slomljen zbog gubitka – Sad bismo zajedno čekali najlepše vesti FOTO 

Ata images

U njihovom domu su poslovi podeljeni, a sudeći po kometarima, paru pomaže i Jelenin otac.

– Ne dolaze oni često kod nas. Sloba zna da navrati, ali njegov tast je verovatno taj koji je zadužen za kupovinu. On dolazi svakodnevno i divan je gospodin. Obično kupuje neke namirnice koje ljudi i inače kupuju, ništa specijalno. Uvek popriča sa nama, pohvalio se da je dobio unuka. Izuzetno je fin, dok Sloba nije toliko pričljiv. Pristojno se javi svima, ali izbegava bilo kakve dublje razgovore – tvrdi jedan od prodavaca u obližnjem supermarketu.

Pročitajte: Pevač nije štedeo – Ono što je Sloba Radanović učinio za suprugu oduševiće sve žene 

Ata images

Jedna od komšinica je i poslovno sarađivala sa pevačem.

– Radila sam u lokalu koji je kupio. Nemam da kažem ni dobro ni loše o njemu. Čula sam da je spasio čoveka koji je hteo da skoči sa mosta i svaka čast na tome, ali on se proslavio u “Zadruzi” gde je prevario ženu. Sada se o njemu priča samo lepo, ali ne mislim da daje dobar primer mladima – izjavila je gospođa koja živi u okolini.

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES