Slika iz mlađih dana Željka Mitrovića
Svet

7 Oktobra, 2022 11:12

Prepoznajete li dečaka sa slike? Moćnik koji je mnogim majkama vratio osmeh na lice, svidelo se to vama ili ne (foto)

Slika iz mlađih dana Željka Mitrovića koju mnogi gledaju sa setom 

Željko Mitrović je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records. Važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu. I pre nego što smo vam otkrili o kome se radi, sigurni smo da ste već znali da je reč o najvećem i najmoćnijem čoveku Srbije i najvećem dobrotvoru. Budući da čelnik najgledanije televizije nema običaj da često objavljuje fotke iz detinjstva, slika iz mlađih dana Željka Mitorivća pobrala je sve simpatije. Svi su rekli da se nije mnogo promenio…

Pročitajte: Željko Mitrović iznenada prekinuo letovanje – Hitan povratak u Beograd, evo o čemu je reč

željko mitrović

ata images

Slika iz mlađih dana Željka Mitrovića – Veliki dobrotvor i humanista ovako je izgledao kao dečak

Željko Mitrović rođen je 31. maja 1967. godine pa je sudeći prema približnom uzrastu na ovoj fotografiji ona verovatno nastala negde krajem sedamdesetih godina. Medijski mogul ima lepa sećanja ne samo na taj period, već i na sve što je kasnije usledilo jer doba njegovog odrastanja, sazrevanja i prvih poslovnih koraka pamti kao pravo doba progresa za naše društvo. Našoj zemlji je dao mnogo a o njegovim projektima i poduhvatima tek će se pričati… Pomogao je mnogim nesrećnim porodicama a samohranim majkama sa decom vratio osmeh na lice.

Pročitajte: Ljubav koja traje tri decenije – Ovako su na početku veze izgledali Milica i Željko Mitrović

Instagram

– Ovo sam ja iz vremena kada je odrastala generacija pripremana za velike uspehe! Nije bilo internet explorera, pa smo morali ugradjivati u sebe umesto u gedzet memorije! Ja sam tada pobedjivao na opstinskim, gradskim, i republičkim takmičenjima iz prirodnih nauka, vozio skejt i imao bend, a i oni koji nisu pobedjivali, danas su na visokim pozicijama velikih svetskih kompanija! Dobra neka generacija – napisao je Mitrović kraj fotografije iz detinjstva.

Pročitajte: Bez njene bezrezervne podrške ništa ne bi bilo isto – Ovo je žena kojoj Željko Mitrović duguje sve (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Od 1995. godine je u braku sa prelepom Milicom (rođenom Pašić), direktorkom programa i muzičkim urednikom Pink televizije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram