Svet

30 Aprila, 2022 21:00

Bez njene bezrezervne podrške ništa ne bi bilo isto: Ovo je žena kojoj Željko Mitrović duguje sve (foto)

Majka Željka Mitrovića, Milka, penzionerka je koja čitavu porodicu drži na okupu. Zbog njenog toplog srca i neverovatne energije unuci je obožavaju i ni za šta na svetu ne propuštaju njene nedeljne ručkove. Kao svaka ponosna baka, Milka se trudi da svojim naslednicima pripremi omiljena jela, a nekoliko puta do sada moglo se čuti koliko im znači njena podrška.

Majka Željka Mitrovića prava je dama!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Vlasnik ružičaste televizije je u jednom intervjuu istakao da bez Milkinog blagoslova ne bi stvorio imperiju, dok je i njegova ćerka Sandra, konstatovala da bez bakine ljubavi i potpore sigurno ne bi završila studije u inostranstvu. U bakinom karakteru lepa Sandra pronašla je inspiraciju za jedan od likova koji je zaigrao u njenom prvom dugometražnom filmu.

Pročitajte: Više nije tajna! Evo kako je zet Željka Mitrovića stekao silno bogatstvo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

Majka Željka Mitrovića stub je porodice, a koliko je voljena od strane najbližih svedoči snimak nastao u doba karantina. Naime, svi članovi porodice Mitrović, došli su ispred njene kuće kako bi joj ispod prozora otpevali rođendansku pesmicu. Među njima je bila i bivša Željkova supruga Sonja Hani Mitrović, što govori u prilog tome da Milka nije podbacila ni kao svekrva.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREN