Komšije Snežane Đurišić
Svet

3 марта, 2023 17:04

Komšije Snežane Đurišić otkrile istinu o njoj: Nadrndana je, gruba… Sve mora da se plati

Komšije Snežane Đurišić progovorile o pevačici

Pevačica Snežana Đurišić već danima je glavna tema svih medija, a sve je počelo kada je, Dušan Vukadinović, takmičar Zvezda Granda, pevačicu optužio da mu je tražila mito. Ipak, kako piše Blic, komšije Snežane Đurišić su ubeđene, kao i sve njene kolege, da je pomenuta priča neistinita, te da je pevačica u svemu tome samo žrtva.

Pročitajte: Sanja Kužet progovorila o Snežani Đurišić i aferi mito – To apsolutno mogu da potvrdim

Ata images

– Snežana je uvek držala do sebe, nikada nije dozvoljavala da je neko smara pitanjima i konstatacijama kada je sretne na ulici. Jasno je davala do znanja da žuri, ume da bude otresita i gruba ali mislim da je pravična. Ako treba da izaberem stranu u toje priči oko mita, ja sam zaista na Snežaninoj iako nemam lepo iskustvo sa njom kada je njen karakter u pitanju. Bez obzira ne sve ne mislim da je tako postupila i tražila novac, kaže Željko koji živi u blizini Snežaninog doma u Beogradu.

Pročitajte: Snežana Đurišić u teškom stanju – Kolega otkrio šta joj se desilo 

Rajko Ristić

– Viđamo je kako ne, i sa dečkom Vanjom. Teško joj je pala smrt supruga i dugo je bila tužna i zatvorena posle toga, drago nam je što sada ima pored sebe doktora. Malopre smo baš komentarisale priču oko to kandidata i nije nam jasno. Zašto bi Snežana koja zarađujemo hiljade evra se blamirala za 200? Tu nešto ne štima, da je htela novac, sigurno bi tražila više. Taj mali hoće popularnost preko nje – tvrde gospođe koje nisu htelče da otkrivaju indetitet.

Pročitajte: Dalje će nastaviti bez nje – Snežana Đurišić u jeku skandala napušta Zvezde Granda 

snežana đurišić

Ata images

U obližnjoj prodavnici kažu da retko viđaju Snežanu ali da se pristojno javi kada uđe.

– Nije ona jedna od onih nasmejanih i ljubaznih javnih ličnosti. Prilično je ozbiljna, ali se pristojno javi. Mislim da je to njen stav da joj ljudi ne bi prilazili. Često je nadrndana, što bi mladi rekli, ali mislim da nije reketaš kako ovaj mali hoće da je predstavi. Verujem da ako neko uzima novac od takmičara to rade neke krupnije zverke, a ne članovi žirija – kaže ovaj radnik.

Pročitajte: Sad je sve jasno – Zbog porodičnog sukoba Šerifovićka nije stala u Snežaninu zaštitu 

SNEŽANA ĐURIŠIĆ

Rajko Ristić

Neke komšije Snežane Đurišić veruju da je uzimala mito

– Danas sve morate platiti i sve ima cenu. Pevači troše svoje vreme na kandidate i ako je tačno da nemaju honorar od Granda onda je normalno da im neko plati to što svoje iskustvo dele. Ja sam ekonomista u jednoj osiguravajućoj kući i meni su debelo naplatili obuku za poziciju u njihovoj firmi. Zbog toga je meni vrlo lako da pomislim da čitava priča ima smisla – kaže devojka Ana.

Komšije Snežane Đurišić uglavnom misle da joj je sve namešetno, ali ima i onih koji bi mogli da poveruju da bi pevačica uzela mito, ali priznaju da nikada do sada nisu čuli ništa ružno u vezi nje.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES