Snežana Đurišić i Verica Šerifović
Svet

February 23, 2023 22:12

By

Sad je sve jasno: Zbog porodičnog sukoba Šerifovićka nije stala u Snežaninu zaštitu

Snežana Đurišić i Verica Šerifović dugo su u lošim odnosima

Dok javnost već danima bruji o skandalu u Zvezdama Granda i navodnom mitu, koje je od Dušana Vukadinovića tražila Snežana Đurišić, Marija Šerifović mudro ćuti. Iako su se svi ostali članovi žirija odmah oglasili, čvrsto stojeći iza toga da su Vukadinovićevi navodi lažni, te je Đurišićka oličenje poštenja, Marija je ćutala.

Pročitajte: Viki više nije mogla da ćuti, pa sve priznala – Istina je da neke Zvezde Granda nisu imale novac, a evo šta im se onda desilo 

Estetske korekcije

Rajko Ristić

Čak i danas, kada već više nije mogla da živi od novinara koji su želeli da čuju i njen komentar, Marija nije želela da se oglašava, već je to umesto nje učinio njen PR tim.

– Nemamo šta da se oglašavamo zato što je Popović dao svoju izjavu i to je više pitanje čelnika „Grand“ produkcije, a ne za nju kao člana stručnog žirija. Apsolutno se nije pronašla prozvano u nekim komentarima, svako ima svoje ratove i borbe, zato nije ništa komentarisala i neće se oglašavati po tom pitanju – rekao je PR Marije Šerifović, prenosi „24sedam“.

Pročitajte: Majka Zvezde Granda optužila Snežanu da joj je tražila novac, a sad je oplela i po Ceci 

Ata images

I dok su se mnogi pitali zašto Šerifovićeva nije stala u zaštitu starije koleginice, razloge za to možda otkriva jedna priča iz prošlosti.

 

Snežana Đurišić i Verica Šerifović ne govore

Kako je Scandal! ranije pisao,  Snežana Đurišić i Verica Šerifović godinama  su u lošim odnosima. A, to je u jednom intervjuu indirektno potvrdila i Marija, koja je rekla da ne želi da se meša u odnos svoje majke i Snežane. Posle toga su i otkriveni razlozi netrpeljivosti između dve muzičke legende.

– U periodu kada su Sneža i Verka bile mlađe, a kada su obe mnogo više radile i nastupale, glavni razdor pravile su romske svadbe jer se na njima najviše zarađivalo, a tako je i danas – rekao je tada izvor Scandala!.

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila zašto je napustila Zvezde Granda i šta zaista misli o Saši Popoviću

Imidž Marije Šerifović

Instagram

– U to vreme, pre dve i više decenija, uvek je bilo i poređenja. Te koja je bolja, koja zgodnija, koja lepša, traženija, koja bolje peva… Koja više leži Romima u Italiji, koja u Nemačkoj… To je bila velika borba među svim pevačima, a naročito među pevačicama. E sad, konkretno Sneža Đurišić i Verica Šerifović se nikad nisu direktno sukobile kao što je to bio slučaj sa Snežanom i Zlatom Petrović, ali je ipak postojala netrpeljivost koja se osećala u vazduhu. Sada se i ne viđaju, Verica je bila bolesna, pa se žena povukla, živi u Kragujevcu i ne želi konflikte. Marija pak zna da je među menadžerima bilo takmičenja i da su oni priređivali i neke sabotaže Verici, ali ona to ne poteže nikada javno. Istina, sa Snežom se Mara raspravljala, ali je uvek pazila da nipošto ne pominje majku i sve te prećutne sukobe s kojima je i te kako upoznata. Prosto, htela je da izbegne skandale i u tome je i uspela, a sve rasprave svodile su se na različito mišljenje o takmičarima u Zvezdama Granda – rekao je izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES