Svet

October 22, 2020 23:00

By

Verica Šerifović po prvi put OTKRIVA: Kako sam pobedila RAK DOJKE!

Verica Šerifović je 2018. godine operisala rak dojke, ali do sada nije želela da o tome javno govori.

Marija uradila sve da pomogne majci!

Ona se posle operacije lečila ma Institutu za onkologiju u Beogradu i uspela je da pobedi ovu opaku bolest. Verica je tada rešila da se povuče sa estrade i vrati se u rodni Kragujevac gde je konačno ispunila san pa je otvorila poslastičarnicu u rodnom gradu.

U prvoj ispovesti posle teške bolesti pevačica je otkrila kako se nosila u teškim trenucima u kojima joj je ćerka Marija bila najveća podrška.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial) дана

Znate kako ljudi obično kažu ‘Ma meni nikada to ne može da se desi u životu!’ ali desilo se eto da sam se i ja razbolela.

Međutim, ni posle svega ja toliko ne želim toga da se sećam toga da ne znam ni tačan datum svoje operacije. To svakoj ženi može da se desi, da se ustanovi kao meni karcinom dojke. Srećom, pa me je doktor Džodić operisao koji je veliki stručnjak, ali nažalost, i on nas je napustio nedavno. Meni je bilo najvažnije taj način na koji on saopštava bolest, sa onim njegovim toplim očima, blagim osmehom, rečima ‘Pa nešto mi baš i niste dobro, moraćemo malo da se družimo!’ Tim svojim pogledom me je uverio da ću ja to sve vrlo lako da prevaziđem i da ću da ozdravim – objasnila je Verica koja kaže da je njen optimizam bio ključan u tome da pobedi tešku bolest.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial) дана

Ubrzo je usledila operacija koja nije bila teška jer je bolest bila na samom početku. Najbitnije je da verujete u svoje ozdravljenje i da vodite računa o sebi. Tada sam promenila način ishrane, ubacila sam čajeve, limun i sodu bikarbonu. Jeste bilo teško, ali ne želim više toga ni da se sećam. Treba podići ručnu, kada osetite umor, sedite, a ne ko ja koja do dva noću ostanem u poslastičarnici da radim – kaže Verica koja ponosno ističe da joj je Marija bila najveća podrška i da su njena snaga i pozitivna energija uticali na njeno ozdravljenje.

Podestimo, pevačica je majku posle operacije i nakon završenih terapija odvela na more u Španiju gde su zajedno uživale dve nedelje u Marbelji. Verici se posle toga vratila snaga, dobila je još veću volju za životom i ubrzo je usledio njen totalni oprovak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial) дана

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ