Scandal

9 Oktobra, 2020 19:00

DRAMA! Vesna Zmijanac mora da OPERIŠE obe DOJKE!

Vesna Zmijanac u poslednje vreme muči muku sa čvorićima na dojakama! Srećom, ona je odgovorna žena i redovno ide na kontrole, a kako smo saznali, čvorići su joj se pojavili usled hormonskog poremećaja koji je karakterističan za sve žene u menopauzi.

Drži sve pod kontrolom!

Drugim rečima, Vesna nema veliki problem i za sada ne mora na operaciju jer situacija još uvek nije alarmantna, ali mora da prati stanje i da ide na redovne kontrole budući da ti čvorići vrlo lako prerastu u tumore.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official) on

Vesna je nedavno išla na redovnu kontrolu i doktor joj je rekao da je sve u redu, ali da mora da prati te čvoriće na dojkama malo češće, čisto da ne rizikuje. Možda bude neophodna i neka intervencija, ali za sada je sve kako treba – objašnjava naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NIKOLIJA (@nikolijaofficial) дана

Kad se vratila sa kontrole, Vesna je sve to ispričala ćerki Nikoliji i ona je, očekivano, jako zabrinuta. Čim je čula da je bilo kakva operacija moguća, počela je da plače i da se brine. Ali dobro, Relja je smirio, on je kod njih u porodici ekspert da teši žene, nekad taštu Vesnu, a nekad Nikoliju. U svakom slučaju, ako Vesna nastavi da živi zdravim životom, sve će biti u redu, samo mora da se pazi i ide na redovne preglede – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!