Scandal

19 Septembra, 2020 18:00

RATUJU DECENIJAMA! Vesna Zmijanac i Lepa Brena u još goroj SVAĐI!

Vesna Zmijanac i Lepa Brena su ljute rivalke decenijama! Nekad su se možda na kratko uvažavale i poštovale, ali nikada nisu našle zajednički jezik jer je oduvek bila mrtva trka koja je od njih dve veća zvezda velike Juge! I tako je ostalo i do danas, međutim, čini se da se rat produbljuje!

Rivalstvo ne prestaje!

Nedavno je neko Vesnu u jednom društvu pitao da li bi nekad kojim slučajem snimila duet sa lepom Brenom, na šta je ona kao iz topa odgovorila da na to ne bi pristala ni za živu glavu jer imaju različite senzibilitete i da im se glasovi ne poklapaju – otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Naravno, čaršijske priče se daleko čuju, pa je sve ubrzo došlo i do Brene, tako da o pomirenju ove dve pevačice nema ni govora. Jedino može da se očekuje neki okršaj ukoliko se nekad slučajno sretnu, mada ne verujem ni u to. Ipak su one sada obe zrele i ostvarene žene. Svaka gleda svoja posla i ne vraćaju se u prošlost – završava naš izvor. Podsećanja radi, ovako je Brena kao mlada pevačica javno govorila o koleginici:

Nastojim da se ne družim s ljudima sa estrade. Mi u suštini ne možemo biti prijatelji. Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, devojka koja je sa 14-15 godina počela da peva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lepo našminka, stekne neko ime na osnovu „kuku, lele, majko, oteo mi neko muža“, kada rasproda poslednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pameti – rekla je Brena 1990. a stav joj se nije mnogo promenio ni mnogo kasnije:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mesecu trudnoće, onda ću da rodim dete, pa ćete da mi slikate grudi koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna. Ja bih baš volela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo – rekla je Brena i dodala:

Vesna je kod nas u emisiji Nikad nije kasno bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, nek razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čoveka u svakom smislu – izjavila je Brena pre dve godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official) дана

Sa druge strane, Vesna nije bila ovoliko opširna na temu Brene, samo se diplomatski dotakla njenog izgleda i eventualnih estetskih operacija:

Ne znam da li je ona nešto radila ili nije, samo kažem da u ovim godinama takav izgled nije moguće postići na prirodan način. Moja Nikolija je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem: Breno, kupi, jer sam ja uvek bila galantna – rekla je Vesna i zamerila koleginici što joj nije čestitala rođenje unuke, pa je prijateljima rekla da za nju više neće da čuje:

Brena je mrtva za mene!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ